Tres bon site internet. facile de faire son choix
Ok
Ras
Nous avons passé commande en ligne pour des cartouches hp. Lors de la commande il est possible de payer en ecocheques dans le magasin. On est passé dans le magasin et ils ont refusé les ecocheques, on a vraiment été mal accueili en plus. Voilà pourquoi cette plainte. On achète souvent chez vous et pas des petits montant , mais là on a été très décue de la façon qu'il nous a servi. Je vous recommande en ligne mais pas l'accueil a l'avenue louise à ixelles.
Bonjour Christine Leysens, Nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience et nous regrettons sincèrement les désagréments que vous avez rencontrés lors de votre visite à notre magasin. Nous allons certainement mener une enquête à ce sujet Nous comprenons parfaitement votre situation. Cependant, nous tenons à vous informer que les cartouches ne font pas partie des produits pouvant être payés avec des écochèques, que ce soit en ligne ou dans nos magasins physiques. Nous sommes désolés pour la confusion que cela a pu causer. Pour ce qui est des écochèques, il est effectivement possible de les utiliser pour des achats en ligne ou en magasin, mais uniquement pour les produits auxquels cela est spécifiquement mentionné. Nous espérons que cette réponse vous apportera des éclaircissements et nous restons à votre disposition pour toute autre question ou besoin d’assistance. Cordialement, Coolblue
Het was onze eerste aankoop bij Coolblue en alles is goed verlopen beter dan verwacht Groetjes Gilbert
Premiere commande passé et livraison rapide. Au top. Je recommande.
Coolblue est le seul site où il est clairement indiqué que pour les montres connectées version 4g/lte il faut un abonnement e-sim. Ils indiquent les points forts et les faibles, pour moi ce site fait partie des plus honnêtes envers le client, j'espère que ça va le rester longtemps.
Mega doos met maar 2 cadeaubons in, verspilling van de grote doos en daar bovenop moest er voor levering van de doos iemand thuis zijn en kan ik 2 dagen later naar een ophaalpunt in de buurt. Ik was in de veronderstelling dat deze gewoon in men brievenbus konden. Ik verschoot me een ongeluk wanneer ik die doos zag.
Hoi Willem, Het spijt ons te vernemen dat je, door de keuze van verpakking voor je cadeaubonnen, naar de post bent moeten gaan om je bestelling op te halen. Dat is inderdaad niet de bedoeling. Wij doen altijd ons uiterste best om zo weinig mogelijk gebruik te maken van onnodige verpakkingen zodat we bijdrage kunnen leveren aan het milieu. Blijkbaar is er bij het inpakken van je bestelling iets mis gegaan. We gaan dit zeker verder onderzoeken om dit in de toekomst te kunnen vermijden. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Levering van pakket verloopt heel moeizaam, geen info, enkel 3 dagen na elkaar het bericht dat de levertijd is gewijzigd, vandaag helemaal niets van info, enkel levertijd wordt berekend.
Beste Frederic, We begrijpen dat een vertraging in de bezorging van je pakket niet aangenaam is, en al zeker niet als je nog steeds geen nieuws hebt over de bezorgdag. We hebben de staat van jouw pakje gecontroleerd en we hebben gezien dat een deel van de bestelling intussen al geleverd zou zijn en het ander deel nog onderweg is. Om zo snel mogelijk verder geholpen te kunnen worden willen we je vragen om contact op te nemen met onze klantendienst. Zij zullen je van een gepaste oplossing en compensatie voorzien voor de vertraging. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Le produit correspond et est livré sous 24 heures
Ik zocht een product dat ik jaren geleden al eens besteld had. Snel had ik de vernieuwde versie gevonden (goedkoper zelfs) en besteld, en was het vlot thuis geleverd.
Bah c’est bien pas trop cher et livraison rapide.
Bestelling gedaan op 8 september ,zou geleverd worden op 9 september, kon niet geleverd worden. Nu 13 september nog steeds niet geleverd . Heb nog geen nieuwe datum van levering gekregen. bestelling verdwenen en geld kwijt ?
Hoi Tonny, Het is jammer te horen dat de levering van jouw bestelling niet volgens plan is verlopen en dat je nog steeds geen nieuws hebt ontvangen over de nieuwe bezorgdag. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Uit onderzoek van je dossier blijkt dat de bezorging van je bestelling inderdaad bleef hangen in ons systeem. Bij deze is een nieuwe bestelling met levering zaterdag aangemaakt. Onze Backoffice gaat het financieel aspect vandaag in orde maken, zodat deze morgen bij je geleverd kan worden. Moest deze datum niet passen kan je best contact opnemen met onze klantenservice om een nieuwe datum te kiezen. Met een glimlach, Coolblue
Laptopmonitor besteld en dag nadien geleverd. Prima materiaal!
Goeie service
Excellent service
Efficace et rapide, ponctuel et professionnels
Hele vriendelijke bediening en uitleg
Altijd alles goed verlopen zowel aankoop als verzending doe zo verder coolblue en word winkel van het jaar 2024 en 2025 top.
Support technique clair au téléphone avant commande Produit top même si on commandé un produit « déjà retourné « Livraison à l’heure décrite TOP de chez Top Et produit top
Het product dat ik nodig had (een HOYA-lens) was even uit stock, de dag daaropvolgend kreeg ik een mail dat het product terug binnen was en ik dus kon bestellen. De bestelling zat - zoals gemeld - minder dan 24 uur later in mijn brievenbus. Topservice.
Il devrait être possible de choisir le mode de livraison Chaque jour je reçois le message que la livysera pou le lendemain
Bonjour Jean-Luc, Nous sommes vraiment désolés que la livraison n'était pas effectuée comme prévu et que vous n'ayez pas reçu de nouvelles concernant votre commande. Ce n'est certainement pas ce que vous pouvez attendre de nous ! Nous avons vérifié l'état de votre colis et nous avons vu qu'il y a un retard chez notre partenaire de livraison. Nous donnons toujours à notre courrier un certain temps pour résoudre le problème et livrer votre colis. Si vous n'avez pas reçu votre colis le 14/09, n'hésitez pas à contacter notre service clientèle afin que nous puissions vous fournir une solution et une compensation appropriées. Cordialement, Coolblue
Produit correspond à ma demande et livraison très rapide que du plaisir
Vandaag besteld morgen geleverd ?!?! Als je samenwerkt met BPost kan je dit onmogelijk waarmaken. Goederen waren 4 dagen onderweg ipv 1. Het hoeft niet dadelijk geleverd te worden, zet het dus niet zo op website
Beste Patrick, Het is jammer om te horen dat de levering van uw pakketje niet volgens plan is verlopen en dat deze pas na 4 dagen eindelijk bezorgd is. Aangezien wij u zo snel mogelijk willen verder helpen, raden wij u aan onze klantendienst te contacteren. Op deze manier kunnen wij de situatie in detail bekijken en u een gepaste geste voor de vertraging geven. Met vriendelijke groeten, Coolblue
L’attente était longue en magasin
Bonjour Séphora, Nous sommes désolés d’apprendre que vous avez dû attendre plus longtemps pour qu’un employé vous assiste dans notre magasin. Nous faisons de notre mieux pour aider nos clients le plus rapidement possible, mais en raison de circonstances imprévues, les temps d’attente peuvent parfois être plus longs. Nous espérons que vous avez tout de même été bien servi et nous vous remercions pour votre patience. Cordialement, Coolblue