Efficacité

Rapide, précis et efficace.

bb

very good

Service super

Rapidité livraison. Article impeccable

Perfect van bestelling tot levering

Perfect van bestelling tot levering

Ik ben niet tevreden, gemaakte afspraken dient men na te komen

Ik ben niet zo blij, zaterdag werd er een probleem met een tweede kans product netjes geregeld door uw medewerker Jani. De verdere afhandeling werd tot in de puntjes geregeld. Er werd een nieuwe coolbox gereserveerd en de betaling zou volgen vanaf het tweede kans product terug bij uw dienst zou toekomen. De meerwaarde voor het nieuwe product werd gedeeld door twee als commerciële tegemoetkoming voor het probleem met het tweede kans product (probleem was zindelijke staat en meer beschadigingen dan de omschrijving op de website; vervolgens was het handvat gebroken toen ik de levering openmaakte) Vandaag ontvang!ineen bericht dat het bedrag teruggestort wordt want dat het artikel niet meer op voorraad is. Als ik het product op,de website zoek kan het morgen geleverd worden. Wat ís het probleem? ik weer het niet interne communicatie… Ik had graag een afhandeling zoals die zaterdag overeengekomen is Dank en vriendelijke groeten, (Om 15u16 heb ik aan de klantenservice gereageerd) Bert Goris

Perfecte service met de glimlach.

Perfecte service.

J'avais indiqué une livraison à domicile - et sans recours pour enlever ma commande.rtant !

Très MAUVAISE expérience ! J'avais lors de ma commande, indiqué avoir besoin d'une livraison A DOMICILE ! Vu que je suis handicapée mobile. Et sans aide ! Comment puis-je maintenant résilier ma dernière commande ? Martine Dedoncker [email protected] 0470/ 02 45 52

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ben al jaren klant en we gaan nergens anders..

Een vraagje: heeft coolblue Nederlandse roots..? [email protected] PS: geen reclame mails aub

Slechte service

Eerste was/droogautomaat werd geïnstalleerd door de bezorger maar verloor water langs onder van de machine. De man heeft de machine terug meegenomen en gezegd dat wij de dag erop of hoogstens 2 dagen later een nieuwe machine zou ontvangen. Ik ontving van Coolblue echter een mail dat de machine niet langer beschikbaar was en dat mijn geld op een Coolblue account stond en ik bijgevolg verplicht was om opnieuw te bestellen bij Coolblue. Dit geld moest teruggestort worden ipv op een Coolblue account te plaatsen. Dus zat er niets anders op dan opnieuw bestellen. Helaas geen machine aan dezelfde prijs. Dan dus 150 euro opleggen en ipv levering de volgende dag heb ik een dag en volledig weekend gewacht op nieuwe levering. Toen de bezorger aankwam zei deze dat het ging om een drempel levering. Dwz machine verpakt achterlaten. Toen wij zeiden dat dat het geval niet was heeft hij toch de verpakking verwijderd en de machine geplaatst.

Duidelijke app Snelle levering Beschikbaarheid product Klein pakket dus rechtstreeks in brievenbus Communicatie

Nog steeds de beste

simpelweg altijd de beste ervaringen bij Coolblue. Van iets bestellen op de website tot het afhalen in de winkel. Alles verloopt vlot en de werknemers zijn steeds vriendelijk.

Ongelooflijk snel geleverd!

Ongelooflijk snel geleverd!

Duidelijk aangegeven wanneer het pakje geleverd werd, met nog een sms een kwartier op voorhand.

Snel en heel vriendelijk geholpen

Laptop startte op met een foutmelding die ik zelf niet kon oplossen. Langs gegaan in een Coolblue winkel en was snel opgelost.

Voor herhaling vatbaar

Prima service vlotte leevering

Toppers van bezorgers!!

De bezorgers waren super vriendelijk en hebben ons goed geholpen!

Conforme et juste

Tout comme je voulais, aucun problème. Merci

Iphone13 delivered to wrong address

In store experience very good. During the sale my delivery address was confirmed. The iPhone was delivered the next day as scheduled but to the wrong address Clos des Charmes instead of Carré des Platanes. I cannot understand how the delivery company De Post, can make this type of mistake!

• Would you recommend us? No

Prima service!

Zoals naar gewoonte correcte service en kwaliteit!

klantvriendelijk

klant en dienstvriendelijk. Goede opvolging na verkoop voor levering.

Quick delivery

Quick delivery, products according to expectations! Let's see the long term durability after a few years..

Tevreden, maar

Ik ben een beetje ‘in de war’ Het artikel dat ik kocht, staat de week na de solden (ik kocht het zogezegd in korting) 3 euro goedkoper dan de soldenprijs. Wat klopt hier niet?

Rapide et efficace, mais manque de diversité sur le matériel proposé

Je suis passé par vos services pour votre rapidité de prise en charge de la commande, et pour des raisons de facilité, résidant en Belgique. Je n'ai pas été déçu : commandé samedi à 18h30, j'ai été livré dimanche à 11h30, bien plus vite qu'espéré. Vos prix sont concurrentiels, le seul reproche que je pourrais faire concerne le manque d'alternatives pour certaines pièces de PC (je l'assemble moi-même, il me faut donc un set complet qui corresponde à mes besoins, mais je n'ai trouvé que 2 pièces satisfaisantes et compatibles selon mes critères). Merci encore pour votre service.

Niet goed

Ik wacht al méér dan drie weken op een terugbetaling van een order 82273291 ( Iphone 15Zwart ) Het pakje is door Bpost zelf terug gestuurd wegens beschadigd en ik heb sinds 18 juli nog geen terugbetaling gezien ? Ik kan dus ook zelf niet retourneren want dat heeft Bpost al gedaan .... Kunnen jullie die 809,00 € terug op mijn kredietkaart zetten aub ? Jo Hermans N.V. Mykene Muntstraat, 44 3000 Leuven

165 Denen

Lochristi 9080