Naadloos

Moeiteloze productvergelijking. Niet meer online leverbaar maar wel via de winkel. Meteen afgehaald - perfect onthaal. Goeie aankoop - juiste prijs.

Dit was een fijne ervaring .

Eens de bestelling geplaatst was gin alle heel vlot. ´s Avonds besteld en de volgende de middag geleverd. Enkel de verwerking van de vouchers via edenred was een klein huzarenstukje. Helemaal niet gebruiksvriendelijk. Deze werkwijze zal mensen die het geprobeert hebben afschrikken. Iets meer duidelijkheid zou welkom zijn.

Excellente

Fiable et rapidité Très heureux de l envoie

Snelle en goede service

Ik bestelde via de site een product om op te halen in de winkel. De volgende ochtend lag dit klaar voor op te halen. In de winkel was het personeel vriendelijk en behulpzaam. De service was goed en snel!

gewoon top

Ik ben daar enorm goed geholpen,in jullie vestiging, in Wilrijk door een jonge man van 22jaar. Heeft veel ervaring in computers en cameras. Vriendlijk luisterend en behulpzaam. Ja een fijne ervaring wat mij onmiddelijk liet kopen alvast dank

Zeer snel

Vandaag bestellen is effectief morgen ik huis zonder fout.

zeer tevreden

zeer vriendelijke ervaren verkoper

Supergedienstig, vriendelijk personeel

Vriendelijke ontvangst en enorm goed ingelicht door Jordy.

Alles prima en vlot geleverd

Perfecte service

supersnel en in orde

Besteld, en de dag erna reeds geleverd. Supersnel en in perfecte staat.

ALLES OK

ALLES OK .. TABLET WERKT GOED EN VLUG .. MAAR RAAR .. ENKELE DAGEN LATER KON IK HET IN EEN WINKEL KOPEN .. 70 EURO GOEDKOPER .. ????.. MAAR JA .. IEDEREEN MOET LEVEN .. EN HEEFT GELD NODIG ..

Goed aanbod en een duidelijke website. En goede prijs betaald.:)

Ik had de kans om een tweedekans laptop te kopen van degene die ik wilde dus dat was nog extra goedkoper . Er is ook een goede keuze mogelijkheid. En de website werkt ook aardig makkelijk om de laptops te vergelijken.Ik ben zoals gewoonlijk best tevreden met Coolblue.

Met Coolblue is ervaring altijd toffe

Coolblue levert alle toestellen heel snel, op een ordelijke manier en belt altijd voordat besloten wordt of een verpakking wordt achtergelaten of naar een ophaalpunt gebracht

Correct zoals het hoort.

De afspraken worden perfect uitgevoerd.

envoi rapide

ok

vlotte afhandeling en levering

Top: bestelling, levering, communicatie

Perfect!

Besteld en afgehaald, zeer vriendelijke medewerker en op 5 minuten was ik de winkel al terug uit. Top service!

Première commande chez vous

livraison dans les temps promis même si le 2éme colis avait un jour en plus

Fournisseur complet et réactif

Coolblue possède un catalogue conséquent et des délais de livraison très réduit. Les fonctions de comparaison, les analyses techniques et les conseils à l'achat rendent le processus d'achat très pratique.

top et rapide

Top et rapide

Parfait de la commande au suivi

Commande sans problème, livraison rapide, conseils après vente super appréciés. Un exemple à suivre

Changement de mode de livraison sans prévenir, galère imposée

J'avais commandé un frigo américain avec le service d'installation à €69. Au moment de la livraison, on m'annonce qu'en fait il n'y a pas d'installation de frigo américain. Le prix de l'installation a été baissé à €29 pour correspondre à ce changement, mais du coup je me retrouve tout seul avec un frigo compliqué à installer et trop lourd pour être déballé seul. J'y suis arrivé, mais c'est vraiment de l'arnaque de travailler comme ça. Imaginez si c'était arrivé à une personne âgée.

• Nous recommanderiez-vous? Non

mon colis n'est jamais arrive

mon colis n'est jamais arrive que dois-je faire

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super ontvangst

Ik kwam toe nadat ik mijn bestelling gedaan had en ik werd onmiddellijk geholpen

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600