Van begin tot de levering perfect

Geweldige service!

In de huidige tijd was dit een verademing om dergelijke positieve ervaring te beleven.

Toestel aangekocht en direct de bevestiging. Perfecte aankondiging en levering van de goederen. Ook een perfect klant-advies en een volledige handleiding gekregen nog voor het toestel is gebracht. een Pluim voor Coolblue

Rapide et efficace

Super maintenant il faut voir le service après-vente s’il est aussi efficace en cas de besoin.

Correct en snel

Tevreden vanwege de snelle service Top!!!

Aucune déception

Commande bien livrée et reçue à temps

Fouten in de factuur

Extra Bebat taxen op een toestel zonder batterijen

Service professionnel

La livraison était très rapide, le produit que j’ai acheté est bon… Une aspect négative est l’impossibilité de payer par carte, en ligne!!! Je ne sais pas pourquoi. Il faut effectuer un transfer bancaire, donc la période nécessaire pour confirmer le paiement et mettre à jour la commande était un peu trop longue.

snel geleverd en goed ekwaliteit

Ik bestelde op woensdag avond ene pakket en het werd perfect de dag erop geleverd en was van uitstekende kwaliteit

supper snelle levering

top producten voor top prijzen,

Aangenaam verrast

Zeer klantvriendelijk en duidelijke webshop. Ik ben fan!

Vlot van A (bestelling) tot Z (naverkoop).

Vlot en razendsnel van A (bestelling) tot Z (naverkoop). Topervaring!

Le processus d’achat est génial et la livraison aussi

C’est la première fois depuis quelques années qu’un livreur propose de monter (en ascenseur) pour déposer un colis. Il était prêt à m’aider.

Vlugge levering. Mail gekregen voor de installatie van de printer

Heel goede service, geen opmerkingen.

Ik zal altijd aan mensen Coolblue aanraden. Ik vind dat alles heel correct gebeurt. Ook is het heel snel aangezien je meestal de volgende dag in de ochtend je bestelling al in de winkel kan afhalen. Ook de service als je vragen hebt, of er iets is , is heel goed.

Ze zijn vriendelijk

Nika

bestelling om 17.30 en afgehaald om 18.15. Kan het eenvoudiger!!

Titel zegt alles. Gsm en toebehoren bestelling rond 17.30 en 45 minuten later lag alles klaar in de winkel. Super vriendelijk en beleefd. Info gegeven die nodig was en bereid om meer te geven indien nodig. Dat is de beroemde Coolblue kwaliteit.

Je n’ai pas reçu mon colis

Je devais recevoir mon colis il y a 3 jours et je n’ai toujours rien reçu.

Uitstekende prijs/kwaliteit maar slechte service van bPost...

Besteld op zondag, levering op maandag van de 3 toetsenborden en muizen. UItstekende prijs kwaliteit, zoals steeds bij Coolblue. Ik zou 10 geven. Maar!!! Bpost leverde de schermen niet op maandag en stuurde de 3 laptopschermen voor ons kantoor naar een postkantoor op 2 km van ons bedrijf vandaan... Heel moeilijk bereikbaar, geen parkeerplaats, dus de hel om de schermen af te halen. Misschien een andere partner voor levering kiezen, Coolblue?

Zeer vriendelijke en correcte levering

Vriendelijk, correcte uitleg en verduidelijking en geleverd op de gewenste plaats!

Gewoon top

Besteld en geleverd op 2 dagen , zelfs op zondag!

Snelle levering, goed product

Ik kocht een tweedekans laptop en deze was zoals geadverteerd zonder beschadigingen.

Un accueil chaleureux,un personel très aimable,mille merci à toute l’équipe

C’est un plaisir de vous revoir et merci pour tout vos conseils

Excellent service / bonne alternative à Amazon

Excellent service, que cela soit au niveau du site, de la transaction, de la vitesse de livraison, du suivi du colis et même du service après vente. Je ne comptes plus utiliser Amazon et utiliser cette alternative qualitative et locale!

Ophaling

Vriendelijk personeel

Vriendelijk in de winkel en chauffeur bij levering eveneens

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen