Perfect.

Op tijd volgens afspraak.

Rien à dire

Des conseils en magasin, à la livraison, tout a été ok!

Un des meilleur service chez coolbleu

Personelle a l ecoute tres professionnel service au top

très satisfait de vos service

rien a dire toujours au top , continué ainsi .

Supposed to be delivered last Saturday

Was supposed to be delivered last Saturday. We stayed in until 9.30 in the evening. Only got told at 9.30 it would not be delivered. I have been impressed by the services in the past. But there is room for improvement here.

• Would you recommend us? No

Vlotte en snelle bediening.

De laptop heb ik vlot kunnen kiezen op de website. Ik kon alle mogelijkheden goed vergelijken. Bij het binnenkomen van de winkel duid je aan waarvoor je komt. Dus als alles besteld en betaald is, kan je tijdens het wachten nog een gratis koffie nuttigen of naar het WC gaan. Ondertussen zie je je naam op een scherm en gaat alles snel vooruit. Geen problemen bij de levering of ophaling van het product.

Paquet "livré" mais jamais recu

Le paquet est notifié comme recu mais ne m'a jamais été livré. La livraison est rapide certes mais vraiment baclée, les livreurs semblent se débarrasser des colis sans s'assurer qu'il soit récupéré par son destinataire !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer vlot en snel!

Coolblue is een meester in het helpen en begeleiden van je keuze. Zo konden we makkelijk en snel beslissen wat we nodig hadden. Vlotte levering - we konden de dag kiezen die ons het beste uitkwam. In perfecte staat geleverd. Belangrijk als het zo waardevol is als onze PlayStation. En bij levering kregen we ook nog eens een mail die antwoorden gaf op de vragen die we ons stelden, top gewoon!

- onthaal wat ongewoon - jammer dat de Denon350home niet kon beluisterd worden; ik heb me laten leiden door de vergelijkende reviews

Parfait comme d’habitude

Une expérience d’achat en ligne très satisfaisante depuis le choix du produit jusqu’à la livraison en passant par l’assistance du Service Clients.

Snelle & goede service

Soepel en vlot hoe het verlopen is

Het is aangenaam te merken dat de bestelling en levering vlot verlopen is ondanks dat het spannend was om de items te tracen bij postNL. Wat uiteindelijk goed verlopen is. Keep on doing where you are good in. Thx

Service et produits au top

Ravi de mon expérience, livraison super et rapide.

Cool bleu prima maar!!!!!!

Gratis vaatwastabletten kan ik aanvragen maar niet verzenden , krijg ook geen contact persoon hierover te pakken . Misleidende reclame, zeeeeeeeeer jammer.

super correct

1 jour de retard mais prévu

super simple

Tout OK

Très bonne enseigne !

Coolblue est une enseigne en ligne avec des magasins physiques sérieuse. Client depuis quelques années, je me tourne vers Coolblue pour des articles tech de qualité (Apple principalement) car, ils ont un un choix assez étendu et un bon SAV. Les vendeurs en magasins sont Cool et compétents.

super service

perfect en snel geleverd, héél handig met het smsje van 15 min voor ze komen,

als altijd perfect

Snelle levering, en top mailtje met instructies hoe een SSD te installeren

Voorziene leveringsdatum niet gerespecteerd

E-reader besteld op zondagavond, met gevraagde leverdatum op dinsdag. Werd uiteindelijk pas op woensdag geleverd ( op dinsdag wel verwittigings-mail, maar had al afspraken op dinsdag geannuleerd)

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen