Super snelle behandeling

Super service rapide Super sneller behandeling

Prima en snelle levering. TOP.

TOP.

Très belle prise en main pas les vendeurs du magasin de awans

Concernant la livraison à mon domicile, je donnerai zéro sur dix au transporteur car je n'ai toujours pas les pièces commandées. Se qui a pour conséquence, vu le besoin urgent des pièces commandées, l'obligation d'en acheter d'autres dans un autre point de vente Patrick bouhy 0493 66 64 64

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service au top

Service rapide et impeccable, livreur sympathique

Mijn ongezouten ervaring

Coolblue is wat duurder dan op een ander maar de service is er zéér goed en met zorg. Het personeel in Wilrijk, mijn winkel, is super vriendelijk en met kennis van zaken. Als ik 1 tip mag geven voor de website, zou het handig zijn op computers te filteren op PCIe slot. In de winkel kan dit wel. Misschien ben ik daar alleen staande, maar zou wel handig zijn.

Nikel

Efficacité et rapidité

Geen opmerkingen

TOP

Veel keuze. Correcte service. Snelle levering. No-nonsense.

My experience was excellent.

Our Coolblue assistant was knowledgeable and agreeable. He expertly took us through different characteristics of the TV stands to be considered. He offered useful comments throughout our chat. He was personally charming. A very pleasant experience.

Très content

C est la première fois que je commande chez Coolblue, et en plus un produit réemballé et franchement tout est nickel. Rapidité et état neuf.Merci.

Volgende dag geleverd en eerlijke reviews. Goede prijs-kwaliteit.

Snel en correct

Ik was niet thuis dus hebben ze het laten ondertekenen door de buren. Heel correcte service.

Goed en smooth , perfecte afhandeling via online aankoop.

Prima afgehandelde aankoop ,duidelijke afspraak en messcherpe levering van een inbouw koelkast. Zelf plaatsen was een makkie en budgetvriendelijk is altijd welkom. Toestel zelf voldoet aan alle wensen.

100% tevreden

Levering correct en op de afgesproken tijd. Vriendelijke koerier.

Uitstekende service en altijd op tijd!

Coolblue maakt gebruik van een duidelijke en overzichtelijke website. Als producten op voorraad zijn worden ze telkens netjes de dag erna geleverd. Mijn favoriete manier voor aankoop van elektronica.

Parfaite

snelle levering van een goede smartphone

Ik had mijn GSM verloren, maar dank zij Coolblue kan ik de dag erna mijn leven verderzetten met een betere smartphone voor slechts 135 euro. Deze was wel tweekans, maar zo goed als nieuw ! Heel tevreden

Rien à envier à Amazon

Livraison pour la Belgique plus rapide qu'Amazon; Excellent suivi client

TOP

Zeer tevreden, vriendelijke ontvangst.

Klopt wat ze over het product vertellen

Een goede en correcte beschrijving van het product .

super

Commandé le samedi, livré avec le sourire le dimanche

Redelijk veel problemen gehad met het afhaalpunt

Bestelling was goed op tijd afhaal punt van bpost is erg ingewikkeld. Ik zou deze niet aanbevelen als ik nog iets zou bestellen dat zou ik het aan huis laten bezorgen .

Topper

Snelle levering, duidelijke product omschrijving. Het product had geen reviews van andere gebruikers, maar wel een coolblue review en dat was al bijzonder nuttig.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen