Heel tevreden!

Wat ik besteld heb beantwoordt voorlopig aan de verwachting. Ik vind het heel prettig dat mijn bestelling met de fiets en op de te verwachten tijd geleverd werd.

Cliente satisfaite

Je suis satisfaite de mon achat. Les produits sont de bonne qualité et conformes à la description (y compris le produit « Deuxième chance »). La livraison était rapide, dans les délais renseignés sur le site. La procédure (site web, paiement) est aisée.

Snelle en perfecte afhandeling van mijn bestelling

Snelle en perfecte afhandeling van mijn bestelling

Commande en ligne super - sur place..meh

Initialement nous sommes allés sur place. Systeme à l’acceuil super comme d’hab mais la periode d’attente était vachement trop longue. je n’attends plus 15+ min avant que qqn m’apporte l’appareil que je veux acheter. Donc là il n’y avait que deux collaborateur pleinement occupés. Bref, nous sommes parties et avons commandé sur Internet donc ca va

Prima.

Eenvoudige bestelling - correct en snel afgewerkt.

goede service

snel geleverd en zeer goede service ook!

Impeccable

Moins cher qu’ailleurs, pas de frais de transport et livraison sans accrocs

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Alles prima!

Probleme de livraison

La bpost de Saint-Gilles - 1060 ne fait tout simplement pas la distribution. J'ai fait deux commendes chez Coolblue dans la même semaine, La premiere tout s'est bien passe elle étai delivrer pour une entreprise dans la deuxime la Collblue a atribué la livration a Bpost que simplement de passe pas jamais pour delivrer Même avec une boutique ouvert tout la journée et je reçois toujours le message de la msg de la Bpost que je n'étais pas lá . Et maintenain? Je dois fermer la boutique pour faire la fille dans la Bpost de Saint-Gilles

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapidité, prix et respect du délai annoncé pour la livraison

Franchement très agréablement surprise par le prix, la rapidité de livraison par coolblue. Mieux que amazon....!!!

Great as usual

Very friendly and professional. Great atmosphere in the shop

levering is ondermaats

levering gebeurt zeker niet zoals afgesproken "vandaag bestelt, morgen in huis". Na een ganse dag thuis te wachten en de track en trace te volgen, kregen we plots een bericht dat er niemand thuis was en de levering dus niet kon doorgaan. bestelling zou naar een afleveringspunt gebracht worden in de buurt, tegen 15u de volgende dag. Er is wel geen levering geweest op het opgegeven adres, leverancier is niet aan de deur geweest, bewijs is onze bewakingscamera. levering in afhaalpunt is pas de volgende dag gebeurt na 17u. Zijn dat de afspraken bij jullie? zeker geen aanbeveling voor Coolbleu

Woensdag 13/11 besteld en betaald en nog steeds niet ontvangen!

Woensdag 13/11 besteld en betaald en nog steeds niet ontvangen! Dit is normaal als je met Post Nl werkt.

Heel snelle levering

Over alles heel tevreden

Mijn aankoop over 23 maand gekocht en geen probleem om het te laten herstellen een nieuw toestel gekregen en heel vriendelijk personeel en hulpzaam

Bon Prix et ... RAPIDE !

Commande facile, prix très intéressant et livraison ultra rapide !

Soutien des hackers

Soutien des hackers

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede ervaringen

Altijd vriendelijk en goede uitleg

Duidelijkheid, betrouwbaar, goedkoper en goed geïnformeerd van begin tot einde

Met aankopen op Coolblue heb ik al jaren positieve ervaringen en dus kan ik enkel maar mijn zegening geven zowel over de website layout, het informatieve gedeelte, mooie uitvergrootbare afbeeldingen, het verfrissende bestelproces en alles in verstaanbare taal, de verassend democratische prijzen ook buiten de soldenperiode's of het Black Friday koopjesmoment... Geweldig vind ik ook de verjaardagskorting die zowel in bedrag als in geldigheidsduur royaal is en altijd duwtje in de rug geeft. Coolblue is zeker aan te bevelen. Doch heb ik te weinig ervaring in de Coolblue-winkels met het personeel, om daarover te kunnen oordelen, maar ik als veeleisende koper verwacht dat ook in dat onderdeel ze je met vakkennis kunnen bijstaan, zodat je in alle eerlijkheid het juiste artikel koopt en er jaren gebruiksplezier aan hebt. Met de productverzekering / garantie heb ik eveneens nog geen afdoende ervaring, alsook nog niet nodig gehad, maar het is altijd handig dat die optioneel wordt aangeboden. Coolblue, geniet door al de voorvermelde positieve feedback mijn voorkeur.

Énormément de choix dans les produits

Malheureusement, pour mon cas, cette fois-ci, l’article n’a pas pu être livré le jour suivant, mais ce n’est pas bien grave.

snelle en correcte levering + ok communicatie

snelle en correcte levering + ok communicatie

Zeer vriendelijk, enkel concept niet begrepen van naam doorgeven (stond te wachten als nietsnut)

ben blij met de service

Zoals altijd topservice

Goede hulpverlening met de glimlach

achat on line

EFFICACITE !