vlot kunnen bestellen, verzending kan goed gevolgd worden, netjes en op tijd geleverd door bpost, geen 10 omdat perfectie niet bestaat...
Het product zou maandag geleverd worden, vandaag woensdag en ze kunnen mij niet zeggen wanneer ik het ga ontvangen...
Hoi Gino, Het is jammer om te horen dat de levering van jouw pakketje niet volgens plan is verlopen en dat je nog steeds geen nieuws hebt ontvangen wanneer je pakket bezorgd zal worden. Uit onderzoek van je dossier zien we dat je pakket inderdaad nog steeds niet geleverd is. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar weet dat in de meeste gevallen het pakket alsnog in de komende dagen geleverd zal worden. Heb je tegen 13/01 je pakket nog steeds niet ontvangen? Neem dan zeker opnieuw contact met onze klantenservice op zodat we je een oplossing kunnen bieden. Deze komt in de vorm van een nieuw pakket versturen of een terugbetaling. Bovendien kunnen wij ook kijken naar een gepaste geste voor de vertraging. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Je suis un habitué de coolblue. Mais cette fois j'ai été surpris de recevoir une produit qui semble être un "deuxième vie" alors que j'ai acheté un produit neuf, bien que en solde. En effet, la boite de la webcam que je viens de recevoir semblait avoir été ouverte déjà. Par exemple, le film plastique de protection avait déjà été enlevé et la ligature plastique du codron USB avait était déjà coupé.
Bonjour Damien, Quel dommage que vous ayez reçu une webcam dont l'emballage semble avoir déjà été ouvert. Ce n'est évidemment pas le but recherché. Dans les 30 jours suivant l'achat, vous pouvez renvoyer le produit pour échange ou remboursement. Pour cela, veuillez contacter notre service clientèle. Il se fera un plaisir de vous aider. Cordialement, Coolblue
Snelle levering met de fiets.
Rapidité d'envoi, commandé au magasin , personnel serviable et à l'écoute. Tout était parfait
1e keer een artikel besteld bij Coolblue. Snel geleverd zoals beloofd.
Niets op aan te merken. Perfect.
In de winkel wordt ja altijd met een lach ontvangen ....Online bestellen fluitje van een cent en optijd.
Le numéro de ma porte sur votre document de livraison n'était pas le bon. On a voulu livrer le paquet au numéro 25 au lieu du 35. Heureusement il n'y avait personne. J'ai reçu un message disant que je devais le récupérer à la poste. Donc, j'attends de savoir quand je peux aller à la poste.
Bonjour madame Rosa, Nous comprenons qu'il est désagréable que votre colis soit retardé parce que le livreur ne semble pas avoir le bon numéro de maison. L'examen de votre dossier montre que notre étiquette indiquait bien le numéro de maison 25. Nous ne comprenons donc pas pourquoi le facteur a d'abord essayé de rendre visite à vos voisins avant de déposer le colis dans un point postal. Heureusement, vous pouvez le retirer aujourd'hui au point postal indiqué. Pour rendre ce désagrément plus agréable, nous vous avons fourni d'un bon d'achat. Ce bon est valable pendant 1 an et peut être utilisé sur tous nos produits. Le bon sera visible sur votre compte Coolblue à partir de demain. Cordialement, Coolblue
Facilité de cde et respect dû délais de livraison
Heel vlugge levering
Philips 24E1N1300AE/00 voordelige 2de kans . Er missen 4 vijzen die nodig zijn om de monitor op het statief vast te vijzen. Ik heb ze zelf gekocht om het probleem snel te kunnen oplossen. Dus zo voordelig was de 2de kans niet.
Ondanks de drukte met de feestdagen werd het toestel toch de volgende dag bij mij thuis geleverd.
Bij Coolblue is alles gewoon zoals het hoort. Super vriendelijk, eerlijk en snel. Top!
Correcte prijs tov concurrntie. Aangename en bekwame medewerkers.
alles was prima in orde
Het kan niet beter zijn.
Ik vind het beter dan veel concurrenten. Alleen het aanvragen van de factuur kon erg lang niet, aangezien de aankoop nog niet ingeboekt was in de winkel. Dus online had ik de produkten zogezegd nog niet.
Afgelopen week een PS5 besteld en online betaald. Mijn zoon wou deze zo graag zo snel mogelijk uitproberen en daarom kozen we voor opalen in de winkel. Aangezien alles betaald was en er geschreven stond dat deze klaar zou staan in de winkel gingen we er van uit dat dit zeer snel zou kunnen. We komen 's avonds aan in winkel en moeten ons registreren. Bij de afhaal dienst blijkt dat er een reeks mensen nog aan het wachten zijn op 'advies', 'kopen zonder advies', 'service', 'ophalen'. Ik had verwacht er op een 5-tal minuten terug buiten te zijn, maar we moesten 45min wachten voor we aan de beurt waren. Volgende keer toch maar aan huis laten leveren.
Beste Geert, Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw feedback. Het spijt ons te horen dat het ophalen van uw PlayStation 5 in de winkel langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen hoe belangrijk het is om een bestelling snel en efficiënt af te halen, vooral gezien de opwinding van uw zoon om zijn nieuwe console te gebruiken. Helaas kan het in onze winkels, zeker op drukke momenten, voorkomen dat er wachttijden ontstaan door een combinatie van klanten die advies nodig hebben en anderen die hun bestellingen komen ophalen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, en we nemen uw feedback serieus om onze processen te verbeteren. Voor uw toekomstige aankopen kunt u overwegen om te kiezen voor levering aan huis, wat vaak een snellere en gemakkelijker optie is. Mocht u desondanks opnieuw kiezen voor afhalen in de winkel, dan raden we aan om, indien mogelijk, een minder druk tijdstip te kiezen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u en uw zoon inmiddels volop genieten van de PS5! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Le site internet le plus clair du marché. Les produits sont bien détaillés et "vulgariser" pour une meilleure compréhension. C'est beaucoup plus facile d'identifier nos besoins sur votre site. Un vrai plus qui fait la différence pour moi.
Madame, Monsieur, Premier achat chez cool blue: une bouilloire SMEG KLF05BLEU payée EUR 119 alors que je la vois le même jour sur bol.com pour ne pas les citer à EUR 94,98 soit 20% de différence de prix. Je suis impatient de voir la manière dont vous allez réagir à cette première expérience d'achat sur votre site. Bien à vous,
Bonjour Xavier, Nous comprenons que vous avez acheté la bouilloire SMEG KLF05BLEU chez nous, mais, mais que vous avez remarqué qu'il est moins cher chez nos conculègues. Les prix chez nous sont fixes, nous ne suivons pas les prix des autres fournisseurs. Nos spécialistes des produits sont toujours prêts à vous conseiller et à vous aider. Non seulement avant, mais aussi pendant et après votre achat, vous pouvez donc toujours compter sur notre aide. Nos spécialistes sont également disponibles 7 jours sur 7 jusqu'à 23h59. Pour cette raison, nous ne sommes pas toujours les moins chers. Si vous avez d'autres questions à ce sujet, vous pouvez contacter notre service client. Ils vous aideront avec plaisir. Cordialement, Coolblue
Commandé en magasin fin d'après-midi, livré le lendemain matin
Commande en ligne pratique et efficace. Prise en charge des différents chèques cadeau et ecochèque facile à encoder/valider. Communication/Information tout au long de la livraison optimal. Livraison dans les temps avec un personnel de qualité et hyper sympa. Première expérience mais pas la dernière.
Alors le servie client est vraiment adorable, ils sont patients et accuillants