aanbod voldoende ruim fijn dat er ook steeds nog extra informatie over de aankoop mee verzonden wordt ook contact met klantendienst verloopt vlot en gemakkelijk
iPad aangekocht via Coolblue winkel in Kuurne. Avond voordien gezien op de webshop dat deze in promo stond, toegevoegd aan winkelmandje maar vergeten doorvoeren. 's Anderendaags 's morgens opgemerkt maar bij doorvoeren bleek de prijs verhoogd te zijn. Toch laten klaarleggen in de winkel en bij ophaling laten weten dat de avond voordien de iPad een stuk goedkoper geprijsd stond. Dit werk door de vriendelijk winkeljuffrouw gecheckt en bevestigd. Bij navraag bij de winkelmanager werd de goedkopere prijs alsnog toegekend. Dit is hoe service moet zijn.
Ik had een Dolce gusto machine online besteld en betaald. Afhalen gebeurde in de winkel te Hasselt. Met de wagen had ik me geparkeerd in de ondergrondse garage voor de ingang van de winkel. Helaas was die deur gesloten en na wat zoeken, ben ik aan de andere ingang geraakt. Bij het binnenkomen van de winkel, was de bediende behulpzaam en vriendelijk. Ik moest mijn QR code scannen, en hij zei je wacht hier maar ze komen je halen. Na een 5 tal minuten wat rondgelopen te hebben viel mijn oog op de tv met de wachtende. Afhaal en advies stond door mekaar. Ik vind een totale wachttijd van 40 min onaanvaardbaar voor een product wat besteld en betaald is online, wat je gewoon komt oppikken. Ik kon gewoon naar de winkel zijn gegaan en daar gewacht hebben, had even lang geduurd. Voor mensen die enkel komen oppikken, zou er wel een snellere service mogen zijn. Over het toestel en de garantie ben ik heel tevreden.
Beste Jurgen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het afhalen van uw bestelling niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen volledig dat een wachttijd van 40 minuten, zeker voor een reeds betaalde bestelling, niet ideaal is en uw tijd onnodig in beslag heeft genomen. Uw feedback over de wachttijd en de organisatie van de afhaalbalie nemen we ter harte. Wij streven ernaar om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, vooral voor online bestellingen die enkel opgehaald hoeven te worden. Het spijt ons dat dit in uw geval niet goed is verlopen. We gaan uw opmerkingen intern bespreken om te kijken hoe we onze processen kunnen verbeteren, zodat afhaalbestellingen voortaan soepeler en sneller verlopen. We waarderen uw geduld en begrip in deze situatie enorm. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het toestel en de garantie, en hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop. Mocht u nog vragen of verdere opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw waardevolle feedback. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Commande rapide et sans difficulté. Site clair et pratique.
Op correcte wijze binnen de aangegeven termijn geleverd pakje. Het was een snelle levering gebracht door een man mét een glimlach (ondanks het weer) op de fiets. En de oude toestellen verdwenen met hem mee.
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen maar was teleurgesteld in de winkel. Ik wilde niet online bestellen en ging dus winkelen in een fisieke winkel , dacht ik
Very fast delivery and correct support.
Merci bien reçu ma commande. L'appareil me donne entière satisfaction. Le choix et les prix de votre site sont très attrayants surtout avec une livraison dès le lendemain (il faut comprendre livré chez le transporteur) de l'enregistrement de la commande. Néanmoins-ceci est probablement dû au surcroît du nombre de livraisons- mon colis ne m'a pas été livré le lendemain mais 2 jours plus tard, la veille étant un jour férié. Sinon, très content. Merci
Naast de kunst om kwalitatief geluid te produceren heeft deze koptelefoon een verbazingwekkend vermogen om je van omgevingsgeluid te isoleren. Je kan op een zeer laag volume blijven genieten terwijl je je in een luide omgeving bevindt. Met één klik kan je het omgevingsgeluid erdoor laten en een paar swipes en handelingen op de rechterkap kan je vlotjes alles bedienen. Het opladen gaat ook zeer snel en je kan ze lang dragen zonder enige vorm van irritatie aan en rond de oren.
Zeer vriendelijk personeel vlug geholpen en snelle levering
Everytime I order something from Coolblue, it is always the best price and fast service. The website and payment pages hace very easy interface. The shipping is not only fast, but also of good quality, the goods are always in good and protective packaging. It is reliable, saves money, and time. Instead of going to shops door to door with limited options of goods (and with higher prices), I get to pick from a wider selection of options, compare, and buy with ease.
Ja heel vlug bezorgd dank u wel
Speciaal Coolblue gekozen voor levering in pakket automaat volgende dag. 3 werkdagen later hopelijk eindelijk geleverd
Beste E, Hartelijk dank dat u ons op de hoogte brengt van uw ervaring. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een levering langer op zich laat wachten dan beloofd, zeker als u speciaal voor onze snelle service heeft gekozen. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. Om dit verder te onderzoeken en te bekijken of we u een passende compensatie kunnen bieden, ontvangen wij graag uw ordernummer. Zodra wij deze hebben, kunnen we uw situatie direct bekijken en met u bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Nogmaals onze excuses en alvast dank voor uw medewerking. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Coolblue
Bonsoir, rapidité et efficacité. Bonne et heureuse année 2025
Product werd snel geleverd, maar werd gewoon in de brievenbus gestopt. Dit voor een product van meer dan 800 €. Nochtans was er iemand aanwezig.
Goede service en vrindelijke levering door postnl v
Machine a café commander le 27/12/2024 reçu le lendemain super
Alles zoals het hoort
Ik ben sinds jaar en dag tevreden van Coolblue. Zeer makkelijke en overzichtelijke website, snelle levering (met de fiets), prijs kwaliteit steeds goed. Ik heb maar één opmerking en dat is dat ik eens stond te wachten in de Coolblueshop te Sint-Amandsberg en toen mijn naam aan de beurt was verdween deze plots van het scherm en riepen ze mij ook niet af. Toen ik uitleg vroeg zei die man dat hij mij terug op de lijst zou plaatsen. Moest ik dus terug wachten. We zijn dan maar, een beetje boos, terug naar huis gegaan en hebben via de website besteld, zonder de nodige uitleg dus.
Alles in orde!
Geen opmerkingen
Livreur très sympa, service au top livré en moins de 24h, merci beaucoup
Súper expérience
Votre promotion était intéressante, le matériel correspondait bien aux caractéristiques du produit, et votre service de livraison a été ultra rapide. Pour une 1ère commande je suis enchanté.
J'ai acheté un jeu switch. Surprise, c'est une version néérlandaise. On va malgré tout le garder (en espérant que les animations soient en français), mais ce point devrait être clairement précisé dans le descriptifs produit
Bonjour monsieur P. Nous comprenons qu'à la réception du jeu, il n'est pas agréable de constater qu'il s'agit d'une version néerlandaise. Notre site web indique que le menu peut être adapté en allemand, anglais, français et néerlandais, mais la langue parlée est l'anglais. Si vous avez des questions à ce sujet, veuillez contacter notre service clientèle. Nous nous ferons un plaisir de vous aider. Cordialement, Coolblue