Service idéal.

Service très rapide. Respect des délais à tous les niveaux. Service impeccable.

Snel en correct

Zoals gewoonlijk snel geleverd zonder beschadigingen. Mooi zo.

Commande facile et reçue à chaque fois à la date demandée merci pour le service exceptionnel

Retard de 4 jours pour la livraison

J'ai commandé le vendredi à 18h je devais recevoir le colis lelendemain selon votre publicité... on est lundi soir je n ai toujours pas reçu mon colis.

Rapide

Toujours parfait

Toujours contente du suivi

Alles goed gegaan danku

Parfait

Rien à dire. Tout est impeccable

ondersteunend

Zondagavond een probleem, maandagochtend al gefixt, enorm aangenaam en vriendelijk, ookal was het zo last minute.

Comme pour ma 1ère expérience j'ai eu des problème de livraison (date prévue reportée et poste fermé

Comme pour ma 1ère expérience j'ai eu des problèmes de livraison (date prévue reportée et en plus poste fermé ce samedi) et après avoir attendu jeudi toute la journée. Bien à vous

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tevreden over de service, wat ontgoocheld over het product.

Tondeuse online besteld en volgens afspraak correct geleverd. Gisteren eerste keer gebruikt, en de werking is niet echt top ( dienen die plastic opzethulstukken echt gebruikt te worden, dat is mij niet geheel duidelijk ).

Klant is echt koning bij coolblue.

Ik heb een bestelling gemaakt maar het is niet aangekomen door vertraging bij postnl ik heb coolblue gestuurd en ze hebben me direct een antwoord gegeven en de assistent was geen robot die mij niet begreep maar een mens en ze hebben me heel snel beantwoord en mijn bestelling dirct volgende dag gestuurd. Ik ben daar echt tevreden mee.

Correct en vlug

Correct en vlug, altijd een mail met bevestiging en leverdatum. Max 2 dagen, meestal de dag erna is het artikel geleverd.

Snel

Volledig en snel zoals beloofd

best tevreden

Ik probeerde meermaals online te betalen wat niet lukte. Hierdoor moest ik bestelling in de winkel afhalen. Ging vlot en winkelpersoneel was zeer vriendelijk.

Altijd goed.

Altijd professionale en vlot service

Service de qualité

Très bon service de livraison, remboursement alors que le colis n’est pas arrivé, échange de produits facile. Super rassurant d’acheter chez cb

Zeer goed!

Het was al even geleden dat ik iets besteld had met Coolblue maar ik vond het echt een zeer aangename en klantvriendelijke methode!

Service parfait

Service parfait

De levering was zoals beloofd de volgende dag geleverd

Goeie service!

Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb ontvangen. De medewerker was ontzettend snel en vriendelijk. Ze heeft me verschillende opties voorgesteld en was daarbij erg beleefd, behulpzaam en empatisch. Ik waardeer haar inzet enorm en ben ontzettend dankbaar voor de uitstekende hulp!

Très déçu

Pas de problème pour commander mais recevoir c'est tout autre, j'ai commandé sur le net car mon âge et ma santé ne me permettait plus de l'acheter en magasin, trop lourd pour mon dos. La livraison, un coup de sonnette et mon colis devant la porte, le livreur remonté dans sa camionnette, je l'ai appelé et lui est demandé de me déposé le colis à l'intérieur car trop lourd pour mon dos, il m'a répondu "pour moi aussi " et il a regagné sa camionnette et à démarré. Pour moi ce n'est pas une livraison c'est abandonné un colis devant une porte.

gewoon

ik had een ipad gekocht van 800,- en ik vond verpakking echt slecht..gewoon los in een doosje wat al beschadigd was door transport

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen