Er is niets verkeerd gegaan bij het bestellen (online).

Heel goed!

Klantvriendelijk, snel, oplossingsgericht

Charger van mijn laptop was stuk - in plaats van dit af te handelen via de garantie van de leverancier (met als voorwaarde dat de laptop en de charger beide naar de leverancier moesten), heb ik een standaard charger gekregen van CoolBlue, gratis, en binnen de twee dagen bij mij thuis afgeleverd.

Alles top

Snelle levering. Goed product.

Top rien à dire de plus

Top service rapide et efficace

Vroeger Philips nu oral b meer dan duidelijk verschil

Perfecte service iedere keer weer!

Product was elders in de aanbieding echter de service van Coolblue is het me dan waard om toch voor hen te gaan.

Hoge kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Heel goede ervaring.

Na mijn aankoop online kon ik een dag later mijn bestelling gaan afhalen in de winkel. De verkoper aan de desk was heel vriendelijk en behulpzaam met goede raad voor de installatie van mijn aankoop.

Handige webshop en goede service!

Groot aanbod, makkelijk om verschillende toestellen met elkaar te vergelijken, extra uitleg bij sommige technische begrippen, keuzehulp. Snelle en vlotte levering.

zéér klantvriendelijk!

Kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs én stipt en met veel zorg aan huis gebracht.

Correcte levering en mogelijkheid tot snelle afhaling. Zeer duidelijke website

professionele levering

Prima afgeleverd scheerapparaat Braun Series 9 pro+ 9560cc Ondertussen onmogelijk om de cashback van 50€ (zoals vermeld bij Coolbleu, te pakken te krijgen. Kan iemand mij daarbij helpen? Graag een antwoord

Alles ging heel vlot van bestellen tot leveren Maar maar het tijdstip van leveren ging helemaal mis Het aangegeven uur werd niet gerespecteerd er werd ook niet iets gemeld Nadat ik reclameerde kreeg ik te horen het komt over een half uur Maar ook dat werd later Dit zou best veel beter moeten kunnen Maar alle andere zaken waren zeer goed U vroeg om ongezouten mening Wel dit is de mijne

Alles zoals omschreven. Prima.

Snelle levering en goede service, zoals altijd!

Kort maar krachtig, zoals in de titel staat… top!

perfect

steeds perfect

Parfait !

Commande rapidement expédiée et livrée !

rapide et efficace

par contre je n'ai pas reçu une facture pour cet achat.

Efficiëntie

Een toonbeeld van een snelle en efficiënte service !

Facile et rapide !

Bon prix, facile pour commander et livraison rapide.

tevreden

de hulp via de klantendienst is perfect verlopen en men heeft goed geholpen om het juiste artikel te bestellen. Eén ding is wel jammer en daarom ook geen 5 sterren. Nergens is er een nederlandstalige uitleg en dat houd me wel tegen om een volgende bestelling te plaatsen en ga me daar eerst goed over informeren. Het kan, denk ik, niet de bedoeling zijn dat men op internet de vertaling moet opvragen. Daar is dan nog het argument dat niet iedereen internet heeft. Mss. kan Coolblue daar zelf een antwoord op vinden. Mvg L.G.H. De Witte

te late levering

Op de website staat voor 23.59u besteld, volgende dag geleverd. Ik heb mijn bestelling maandagavond 04/11 geplaatst voor 22u en we zijn ondertussen donderdag 07/11 en ik heb mijn bestelling nog steeds niet.

Super vriendelijk

Was beetje moeilijk te parkeren maar voor de rest alles perfect

diefstal

coolblue wil mij als belgisch bedrijf de reeds betaalde btw niet terugstorten, dus houden ze mijn btw-bedrag(aankoop van 800 eur) voor zichzelf = DIEFSTAL kan volgens hen enkel teuggevraagd worden via intracommunautaire btw aangifte = veel te duur om te laten uitvoeren voor mij, en volgens mij weten ze dat wel, dus kunnen ze de btw voor zichzelf houden nooit meer, pure oplichterij

Service impeccable

Respect des délais. Très bonne communication. Produits conformes.

Denen 165

9080 Lochristi