merveilleux

casque correspondant a la demande dans le temps imparti

Gewoon prima!

Mijn bestelling werd mij bezorgd zoals beloofd; binnen het vooropgestelde tijdsslot, en omkadert met de nodige e-mails om zicht te houden op het verloop van de levering, gevolgd door een handleiding met betrekking tot de eerste in gebruikname. Ik ben dan ook zeer tevreden over de gang van zaken.

Rapide et super service efficace !

Parfait du début à la fin

Tevreden

S'avonds besteld, volgende morgend al geleverd. Super service!

Prima toestel

Doet wat een telefoon moet doen met al het noduge aan boord!

No delivery yet of the order.

Ordered a product. Delivery was promised next day. But not delivered yet. Still no info on when it will be delivered.

• Would you recommend us? No

Zoals gewoonlijk de beste service en vriendelijk onthaal in de winkel.

Op de website kan je gemakkelijk je keuze maken en bestellen. Wanneer je kiest om de bestelling af te halen in de winkel kan je de producten nog zelf zien en met een woordje uitleg erbij ben je zeker van je aankoop die je eventueel nog kan wijzigen en ter plaatse afrekenen digitaal of cash.

Super tweedekans product

Mooie accu boormachine, als tweedekans product gekocht omdat mijn kapot was en mijn 2 batterijen en lader nog prima waren.

Cool

Van aankoop tot ontvangst of bij vragen klantendienst complete en vlotgaande service

Die was perfect.

Zeer klantvriendelijk, voldoende uitleg gehad over het product. Naderhand was er iets fout met de laptop. Na controle door de technische dienst werdt hij zonder probleem vervangen daar men niet vond wat er fout was. Toppunt van klantvriendelijkheid. Zeer tevreden.

Alles snel en correct

Gewoon prima alles

Livraison ultra rapide

Livraison le lendemain

Good perfect

Très bon suivi et livraison rapide

Parfait

Rapidité de commande, rapidité de livraison

Commandé un soir, livré le lendemain. Top

perfect

snelle levering, goede ondersteuning met informatie handleiding en tips via mail

Kwam met de post mijn Senseo heel rap geleverd

Pas content

Commandé lundi et toujours pas livré ! Livraison le lendemain qu’ils disaient … Recommander : pas certain.

Snel en correct afgehandelde bestelling

Top !

Dag erna geleverd!

vlot en gemakkelijk

Van het opzoeken en vergelijken tot het bestellen en ontvangen. Alles liep vlot en correct. zeker een aanrader!

très bons services répond à vos engagements

excellente expérience

Top !!

Vriendelijk personeel. super prijs ! Bedankt

Easy to order, fast processing of my order

Some filters work improperly at the CoolBlue website, but, in general, the interface is user-friendly enough.

Très bonne réactivité

Suite à 1 défaillance d'une manette, il nous a été proposé de la remplacer. Celle d'origine n'étant pas en stock nous avons pu choisir 1 autre modèle.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen