Snelle service, levering.

Prima product, snel geleverd

Klasse

Geen aanmerkingen.

CORRECTE UITVOERING VAN HET GEVRAAGDE

D e bestelling werd correct uitgevoerd volgens de afspraak.

Wel jammer dat op website niet vermeld was dat een onderstel niet werd meegeleverd (betrof dubbele zeevruchtenschotel, op foto stond onderstel erbij)

correct zoals het hoort!

Koelkast besteld en volgende dag rechtstreeks geleverd door verdeler. Het enige nadeel was dat niet exact kon gezegd worden wanneer de leveraar aan huis kwam. Een tijdsslot van een 2-tal uur zou een pak handiger geweest zijn. Ook nog telefonisch contact gehad, telkens heel vriendelijk en correct. Zo'n persoonlijk contact is voor mij een pluspunt

Geen flexibele service

Ik kocht iets heel kleins, wat met een envelop verzonden kon worden (en ook verzonden werd in een envelop). Daar moest toch 9 euro verzendkosten voor woorden betaald. Contact opgenomen, maar er kon echt niet vandaag geweken worden. Product werd bijna 2x zo duur! Helaas nergens anders te vinden, anders had ik het hier niet gekocht.

Bestelling nooit ontvangen maar wel de 2de

2 hotelsleutelhangers zijn op een verkeerdelijk postcode geleverd maar jullie hebben mij onmiddellijk kosteloos een 2de paar opgestuurd. Uw voorstel om alles terug te betalen was een mooie geste maar niet noodzakelijk.

Fijn en prettig telefonisch overleg voor een bestelling en voor de keurige snelle afhandeling.

Een prima organisatie met aandacht voor de klant, tevens een professionele en keurige afhandeling van de bestelling.

Plaque induction

Service parfait, livraison rapide, le modèle me convient d'autant mieux que j'avais la même sous une autre marque et que j'ai gardé longtemps.

Snel en correct

Een positieve eerste ervaring!

super vlug en correct

online besteld via chat, en zeer vlug toe gekregen, bedankt voor de service.

Produkt volgens verwachting

RAS, super

Snelle levering en duidelijke communicatie

Je wordt goed op de hoogte gehouden van status. Doorlooptijd is kort. Product voldoet prima naar wens.

Snel en correct geleverd!

Afgewerkt

Zoals het moet zijn

Lang wachten op een verkeerde variant van wat je echt bestelde.

Er wordt een veel kortere levertijd beloofd bij bestelling, dadelijk na bestelling krijg je een automatische standaard mail dat het langer zal duren, hoeveel langer daar heb je het raden naar. In plaats van een realistische levertermijn aan te kondigen voor je besteld. Bovendien kreeg ik een product dat een variant is van de op de website afgebeelde productvoorstelling. Voorlopig zonder oplossing of verklaring.

Direct contact en snelle levering!

Het contact met horeca.shop was direct en snel! Levering was ook zeer snel en goed geregeld. Enige negatieve was dat er geen korting gegeven werd, maar enkele dagen later wel voor 10% lager werd aangeboden!

Uitstekende en snelle service

Voor de eerste keer een aankoop gedaan. Prima assortiment en ze hadden precies wat we nodig hadden. Snelle service en correcte facturatie. Wij gaan er zeker meer gebruik van maken.

Op en top professioneel

Zeer tevreden over de service!

Duidelijk en super snel

Na mijn bestelling gedaan te hebben, volgde al snel de levering. Super content.

Snelle levering maar beschadigde producten ontvangen

2 displays besteld in plexiglas voor in onze bakkerij, wij hebben deze snel ontvangen maar eentje ervan zeer vuil en vol met krassen

Bestelling Snel en vakkundig terplaatse

Zie hier boven

Een perfecte ervaring

Echt perfect

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.