Snelle en zeer vriendelijke shop

Ik zocht een cadeau voor mijn echtgenote en werd vriendelijk en snel geholpen door een medewerker via de online chat die alles netjes in orde bracht ivm onze zakelijke aankoop

Goed en snel

Goede snelle service

Snel

Het belang van juiste communicatie

Wat voorafging : Leveringsdag beloofd , maar niets ontvangen . Radiostilte, Zelf daags nadien contact moeten nemen .Geen inspanningen om de fout per direct recht te zetten . Dubieuze belofte voor nieuwe levering de volgende week .... Benieuwd naar de volgende week ... Zeer spijtige kennismaking. De laatste ervaring onthoud het best : Een telefonisch gesprek op maandag leert dat het postnummer niet bij de gemeente hoort . De software stelde geen verbetering voor en zo sluipt deze fout in het systeem waardoor de levering niet op het juiste adrtes terecht kwam. HorecaShop heeft alles in het werk gesteld om de levering alsnog zo snel mogelijk uit te voeren en met succes binnen de afgesproken tijd. Het nadeel van een online aankoop is het zeer beperkte persoonlijke contact, maar 't mag gezegd zijn , HorecaShop weet hoe dit aanpakken . Dat verdiend een pluim en volledig vertrouwen .

Mooi assortiment en prijs

Mooi assortiment en prijs , maar verzending mag sneller , heeft enkele dagen geduurd ( bijna een week )

Positief

Contact gehad met de klantendienst. Zeer vriendelijk, heel behulpzaam

Vlot besteld en geleverd.

Braadvuur op gas besteld. Vlot afgehandeld.

Doen alles voor een tevreden klant.

Goed geholpen, wij hadden wat vragen die probleemloos zijn opgelost en ook nog eens supersnel in huis onze bestelde producten.

Was goed en snel binnen

Was goed

Vlot besteld en snel geleverd.

Vlot besteld en snel geleverd.

Heel professioneel en snel

Een fluitje van een cent om de bestelling te plaatsen. Fijne samenwerking , goede opvolging en snelle levering.

Snel en correct geleverd.

Geen opmerkingen.

Slecht

Paar Goederen zijn bij aankomst stuk kunnen zij niks aan doen maar Wou mijn bestelling retourneren omdat niet wat ik zocht en dat moet ik zelf voor betallen voor de retourneert goederen

goeg

Vlot en erg goed ingepakt ivm glaswerk

Goede zaak!!!

Uitstekend!!

Goede spullen en niet duur. Lekkere grote zware hotelkwaliteit borden,goed bestand tegen het dagelijkse ge- en misbruik van mijn jongens. Ter vervanging van mijn oude Xenos borden die het wonderwel evengoed 6 jaar hebben volgehouden...

Transport te duur

Het bestelde artikel was conform hetgeen ik besteld heb. Ik heb lang getwijfeld om het te bestellen omdat de verzendingskosten zo hoog zijn. Meer als de helft van de totale aankoop. Aangezien het een cadeau was en ik het snel nodig had heb ik jet besteld. Verzending was vrij snel

slecht te lange wacht tijd

mijn bestelling duurt te lang ik bestel dus niks meer bij jullie sorry

tevreden

vlotte respons op bijkomende vragen en vlotte levering.

duidelijke website, correcte prijs en snelle levering

duidelijke website, correcte prijs en snelle levering

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.