Goeie en vlotte bezorging.

Helemaal tevreden, ons pakket werd snel en goed bezorgd.

Super snelle levering

Koelkasten werden de volgende dag al bezorgd, en voor een scherpe prijs. Ook het telefonisch en mailcontact ging zeer prettig.

Snelle en keurige levering

Levering is van goede professionele kwaliteit, snel en correct geleverd.

gemakkelijk en goede bijstand

op de webshop is het eenvoudig te bestellen en bij vragen na de bestelling, onmiddellijke en vriendelijke hulp, zowel telefonisch als met de mail

Sneller verzending

geweldig

Goede klantenservice ,snelle leverring helemaal top

Scherpe aanbieding met snelle levering

Maandag offerte aangevraagd voor een grote koel-vriescombinatie voor in onze nieuwe Buulangerie. Donderdag mooi op tijd geleverd en er ontzettend blij mee.

Mooie kwaliteit tegen nette prijs

Mooie kwaliteit tegen nette prijs

Gewoon prima en snel

Snel en goed

Makkelijk besteld, volgende dag geleverd. Top product.

Goedkoopste op internet

Goedkoopste op internet . Het duurde alleen wat langer voor ik hem thuis had . Werd gemaild onder het mom van vakantie tijd maar werd na een week netjes afgeleverd.

Capau

super

heel tevreden. snelle levering

Snel geleverd, lage prijs, snel antwoord bij vragen. Top!

Na bestelling relatief snel binnen. Top

Zeer correct en snel geleverd!

HEEL GOED

heel goede service, enkel ontbreken van een onderbevestiging per mail. Je moet inloggen in de account om status bestelling te zien.

Late levering

Helaas te laat geleverd . Na telefonisch contact werd mij verteld dat mijn bestelling gewoon op voorraad was en het geen probleem moest zijn om dit voor het weekend binnen te krijgen . Helaas kreeg ik het op zaterdag binnen (uiteindelijk maandag omdat ik niet thuis was) Erg jammer want ben zo een order misgelopen en heb nu 12 whiskey glazen en ik drink geen whiskey

Komen de afspraken keurig na.

Bij jullie gekomen op een aanbieding ,Besteld en alles volgens afspraken geleverd. Top, was het overal maar zo

Correcte snelle levering.

Degelijk product.

Heel snelle levering en product is net zoals beschreven. Top!

Goede service, snelle levering, persoonlijke aandacht

Ik heb bakjes besteld die ik snel nodig had. Ik heb hierover gechat. Men beloofde mij dat het op tijd binnen zou zijn. Een dag voor levering, toen ik niets meer hoorde, heb ik gebeld met Horeca.shop. De dame aan de telefoon zou het uitzoeken. De volgende dag werden de bakjes, keurig op de afgesproken tijd, geleverd. En ze zijn ook nog eens geweldig.

Goede service en snel en goedkoop

Heb snel gevonden wat ik zocht en het werd snel geleverd. Bestel hier de volgende keer gewoon weer. Niets op aan te merken en het contact met de klantenservice was prettig.

Zoals verwacht/gehoopt

Geen aandachtspunten!

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.