produkt is goed. de info en infoafwikkeling onder de maat tot slecht.

Vraag ik hoe een en ander is. geen antwoord. na 2 keer bellen antwoord niet compleet. Eerst aanbieding die is verlopen omdat er traag wordt gereageerd. Geen aanbeveling. Als er een andere is zou ik daar heen gaan.

Het was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en het was goed voor de eerste keer zeker voor herhaling

Lekker snel geen problemen

De bestelling werd vlot verwerkt en goed verpakt afgeleverd.

Correcte afhandeling .!!!

Zeer goede service

nog steeds niet ontvangen

Product niet geleverd goed opgeleverd

Professionele vaatwasser

Besteld geleverd en we kunnen weer afwassen. Gewoon goed!

Geweldige producten en goed geholpen.

Hele serie servies uitgezocht voor mijn tante. (verjaardag) Was snel in huis en iedereen blij :-)

Weinig ervaring

Heb nog GEEN bestelde en betaalde producten ontvangen. Wacht nog steeds op de artikelen.

behulpzaam

Denken met je mee, goede follow-up en prima prijs

Word netjes gebelt

Werd netjes gebelt dat er niet genoeg voorraad was .

Goede service, snelle levering, kan ik aan bevelen

Een onderdeel besteld voor een mixer. Is snel geleverd en was precies het juiste onderdeel. Was goed verpakt en de prijs was redelijk. Kan Horeca.shop aanbevelen

Snelle levering, goed verpakt en een goede prijs

Super tevreden.

Alles goed verpakt. En snel geleverd. Échte aanrader.

Super tevreden

Goeie product

zeer goed

vlotte bestelling, volgens afspraak geleverd. Top!

Na contactname met horeca.shop werd een artikel snel opnieuw geleverd

Pizzadeeg dozen werden zonder omdoos geleverd en de stickers van de verzending (Post NL) en de lijm van de tape gingen er niet meer af. Na contactname met horeca.shop werd mij zonder discussie een nieuw deksel IN een omdoos geleverd, zodat het artikel netjes toegekomen is.

zeer goed op 1 puntje na .

alles is zeer goed en netjes verlopen . 1 puntje van verbetering zou zijn , zodra de klant de bestelling betaald heeft zou hij een mail bevestiging moeten krijgen van leverancier met bestellings code en verwachte leveringings datum. rest prima . m.v.g. Sjaak Bakker

Een fijne webshop met veel producten en prijs bewust.

Goedemorgen, ik heb mijn producten twee wok deksels maat 33 en 36 nog niet ontvangen. Deze zijn betaald op 28-12-2020, dat kan komen door het Corona virus of is nog te kort geleden besteld. Dus is buiten uw schuld om. Groeten Ruud Holleman

Snel en opTijd licht beschadigd

Helaas twee glazen schotels kapot

Zeer goede prijs kwaliteits verhouding!!

Heb latte macchiato glazen gekocht. Deze waren van zeer goede kwaliteit en er is een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou er zeker nog eens bestellen.

Ben verrast door de service

Prachtige oven en alles verliep prima. Werd nog gebeld voor levering en kreeg uitleg over de werking. Super dus.

vandaag besteld en morgen geleverd, zeer tevreden

Volgende keer beter

Ervaar het zelf. Er zijn altijd plus en min punten te vinden. Verzending cq verpakking top. Helaas door feestdagen drukte ging er bij mij wat mis. Alles goed gekomen!

Top horeca groothandel

Zeer scherpe prijzen en het assortiment is best groot. De bestelling werd netjes verpakt afgeleverd. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan.

top geregeld alles

top geregeld allemaal

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.