Matig tevreden.

Ik ben natuurlijk niet helemaal tevreden. Als uw Webshop vermeld dat bepaalde artikels voorradig zijn, dan rekent de klant er ook op!! Als men dan na 3/4 dagen vraagt wanneer de zending mag verwacht worden, en men hoort dat er geen voorraad is, dan is dat teleur stellend. Dan krijg ik een apart bericht of ik nog bij mijn besluit blijf, want dat er een alternatief is, is dat te laat om op de 1°sugestie in te gaa.

Horeca.shop heeft bestelling snel afgehandeld en aan post meegegeven. Post had vertraging wegens drukte maar niet verantwoordelijkheid van horeca.shop.

Snelle goede service

Snelle levering en keurig verpakt

Het is toch goed gekomen !

Mijn bestelling is nog niet geleverd . Post nl geeft aan het nog niet aan geleverd te hebben gekregen ! De levering is na telefoon contact keurig af geleverd . De dame aan telefoon was zeer vriendelijk en verdiend een pluim . (post nl heeft er 5 dagen de tijd er voor genomen de Horeca shop treft geen blaam in deze . )

Prima service en de prijs is zeer goed

helemaal niets op aan te merken.

levering op tijd, kwaliteit goed, precies wat ik wilde.

Er was iets mis gegaan met de, overigens ook keurig verzorgde, bestelling. Een telefoontje en het werd opgelost zonder moeilijk te doen.

perfect

Bestelling is goed en snel geleverd

Kwalitatieve goede producten en levering volgens afspraak

Veel keus en concurrende prijzen. Goede uitleg gehad en zending is geleverd volgens afspraak

Bestelling voldeed aan mijn verwachting

Wat ik besteld heb is geleverd binnen de 3 dagen.

Heb al mijn hele trouwdag arcopal borden, maar er sneuvelt er nog wel eens eentje. Nieuwe bijbesteld en supersnel geleverd.

Goed product net en snel geleverd

Levering netjes zoals besteld.

Net wat goedkoper dan andere aanbieders. Levering op tijd. Prima shop.

Vlot en duidelijk.

Snel besteld en vlot geleverd.

Weinig communicatie naar de klant

Nadat ik mijn bestelling had ontvangen bleek er een deel van de bestelling nageleverd te worden. Hierover is van te voren niet geïnformeerd, ook online is hier niks over te vinden. Het staat alleen op de pakbon met de pen bijgeschreven. Vervolgens via het contactformulier geprobeerd hier meer informatie over te krijgen, maar geen antwoord gehad.

Was niet goed ingepakt slappe dozen

Alles prima gegaan, alleen PostNL leverde niet af op huisadres maar liet pakje achter bij PostNL locatie

Geweldige klantenservice

Heel vriendelijk, en service is zo meedenkend. Dank! Geweldige kwaliteit spullen, dan betaal ik liever wat meer.

Producten zoals verwacht, leveren zo snel mogelijk mag wel wat preciezer.

Ik werd gebeld over hoe de kevering zou verlopen, erg attent

nvt

Trage doorlooptijd

6/11 besteld 13/11 nog niet ontvangen

goede service.

bestelling goed aan gekregen.

goed product, betrokken staf

goed product, betrokken staf

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.