Verkeerde producten ontvangen, daarna recht getrokken

Ik had enkele Wusthof Culinar messen besteld, maar kreeg Wusthof Classic messen geleverd. De Culinar messen bleken niet meer op voorraad te zijn. De retourprocedure is niet de meest moderne (geen geprint adreslabel bij de bestelling, of postNL code) en er wordt geen retourformulier meegeleverd. Dit wordt echter grotendeels gecompenseerd door een professionele en klantvriendelijke afhandeling van de klantenservice. Ook werden de retourkosten keurig vergoed omdat de fout bij hen lag.

Veel keus en snelle levering

Bij Horecashop is veel te kiezen van zeer betaalbaar tot professionele spullen. De prijzen zijn concurrerend en d er levering is snel.

goed, snel en accuraat

Ik ben zeer tevreden over de service en de vluge levering Echt een aanraader

Matig tevreden

De bestelde goederen werden netjes geleverd binnen de aangegeven tijdsduur. Hetgeen ik ontving was echter niet de kwaliteit die ik verwachtten. Beschrijving op de site schoot, wat mij betreft, te kort.

Betrouwbare webwinkel, die iets meer aandacht moet besteden aan het tijdig verzenden.

Ik heb nu twee bestellingen geplaatst en de goederen werden in goede staat ontvangen. Een verbeterpunt is de vermelding over de voorraad van het product in combinatie met het verzenden in de aangegeven periode. De aangegeven verzendperiode werd in beide gevallen niet waargemaakt en duurde enkele dagen langer. Mogelijk komt dit door de enorme sortering in de webwinkel. Verder is het bedrijf goed per telefoon te bereiken.

Geen opmerkingen. Producten en verzending prima.

Verwarrend

Inderdaad ruim aanbod en duidelijke site maar... na mijn bestelling online kreeg ik direct een mail dat alles goed ontvangen was en ze direct aan de slag gingen om de goederen klaar te maken en te leveren; Daags nadien kreeg ik een mail dat ik nog btw diende te betalen als ik geen btw nummer had. Nochtans was alles correct ingevuld. En had ik bevestiging ontvangen. Ik heb dan de btw alsnog bijgepast en gevraagd dat dit 'bugprobleem' snel bekeken kan worden want dit komt echt niet goed over!!! Contact persoon was wel correct en vriendelijk. Levering was snel en goed verpakt. Maar de track en trace uren van PostNL klopten uiteraard weer niet. (Mssn beter dan geen uren opgeven.. of meer speling nemen ) Eind goed al goed is mssn een troost maar dit is zeker niet de vlotse online winkel... mvg Johan Bultynck

Goede service en prijzen!

Wat ik al schrijf :-)

slechte dienst na bestelling

ik bestelde op 3/08/2020 een aantal artikelen. In de loop van de week werd me gemeld dat 1 artikel (weegschaal) niet voorradig was. Ik ben bereid te wachten maar doe opmerken dat op de website nog 6 stuks beschikbaar zijn. Nieuwe mail om recht te zetten: men is zich van artikel vergist: het zijn melktassen die niet vooradig zijn. Ik vraag om annulatie en terugstorting tegoed. Op de website zijn de melktassen nog voorradig... Men vraagtme rekeningnummer en meldt dat dit binnen enkele dagen zal geregeld zijn. Krijg nadien een zoveelste mail om te melden dat een deel van de bestelling vanaf maandag 10/08/2020 kan/zal geleverd worden. Een "derde" artikel (jamlepel) blijkt nu ook niet voorradig te zijn (werd ook niet vermeld op website) en zal kosteloos op latere (onbekende) datum geleverd worden. Ik wilde op vakantie vertrekken met bestelling maar dit zal blijkbaar niet doorgaan. Prijzen zijn heel scherp, de kwaliteit van producten is conform de prijs ("je betaalt niet te vell maar je krijgt waarvoor je betaalt") maar afhandeling en levering etc is duidelijk ondermaats. Teveel "problemen" en te lange wachttijd. UPDATE: ontving op 17/08/2020 een mail met uitleg, excuses en een aanbod om financiële tegemoetkoming te ontvangen. Bij volgende aankoop zal er een korting worden toegepast om de slechte ervaring door te spoelen. Een heel andere aanpak dus er is zeker goede wil te over om klanten tevreden te houden.

Er werd direct en duidelijk gereageerd op mijn vraag, gevolgd door snelle levering.

Effectieve en efficiente dienstverlening.

Snel ontvangen en voldeed aan mijn verwachtingen. Bedankt!

Veel lucht

Voor thuis een set snijplanken gekocht. Toeslag voor kleine orders betaald. Begrijpelijk. Snelle levering, maar ik schrok van de grootte van de doos. Onder een enorme berg met lucht gevuld plastic vind ik uiteindelijk de bestelde snijplanken. Verder supertevreden.

Perfect!

Alles is in orde gekomen, waarvoor dank!

goed geadviseerd

spullen snel geleverd en goedkoop en tevens daarna nog een goed antwoord op me vraag gehad,wat wil je nog meer ?

kosten voor minimaal orderbedrag blijft vreemd...

De bestelling kwam keurig netjes als afgesproken maar dat er €7,- extra berekend is bovenop de verzendkosten omdat in jullie ogen het orderbedrag te laag (?) is blijft een bijzondere ervaring... Ik zie het al voor me; u wilt 1 biefstuk? dan komt er 7,- bij omdat u onder het minimale bestel bedrag zit....

Super snelle levering Top

Super snelle levering Top

vlotte afhandeling, maar geen goede klantenservice

Ik kocht een product aan via de website, alles verliep zeer vlot. Ik besliste echter om het product terug te sturen, en moest dan zelf voor de transportkost hiervoor betalen. Het product was niet goedkoop, om dan zelf transportkosten voor retour te moeten betalen, vind ik heel jammer.

alles prima

levering perfect . het is een aanrader

Retourkosten voor eigen rekening

Ik bestelde een heleboel cocktailglazen uit dezelfde serie. Toen ik ze aankreeg bleek 1 soort veel kleiner dat verwacht. Ik wilde ze graag wisselen voor een formaat groter. Jammer genoeg moet ik de retourkosten zelf betalen. Aangezien het pakket wel veel weegt zou dit meer dan €10 kosten. Ik stuurde hierover een mail. Ze hebben dit meteen opgelost en de kosten voor zich genomen. Je krijgt enorm snel reactie op je mails. Ik ben een tevreden klant!

Tevreden met aankoop

Snelle levering en opvolging van nalevering. Service en reactie op problemen is OK.

snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb het product een paar dagen geleden voor het eerst gebruikt, zeer tevreden. Dank U.

Niet zo als ik had verwacht

Ik vind dat in deze tijd waar in de economie veel te wensen overlaat dat ik in mijn geval het pakket ontvang en bij opening en in elkaar zetten toch weer een onderdeeltje mis nl.Een Fixed piece en begrijpelijk de schroefjes en de Fixed Piece liggen los in de doos met gevolg dat ik een Fixed Piece niet heb ontvangen. Ik heb dit telefonisch door gegeven en hoop dat dit onderdeeltje per post wordt nagezonden. Ik begrijp niet dat dit kan de pakketten worden toch gecontroleerd? Met vriendelijke groet

Ruime keuze en snel geleverd

Ik had genoeg keuze uit consumpiemunten en ze werden snel geleverd

zoals het moet zijn

vlug geleverd en bij vragen direct antwoord. In één woord top

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.