gewoon top

PRETTIG EN CORRECT

Prachtige webwinkel

top van top

Top..

Zeer goede service ..en ze houden zich aan het woord ....toppie.....

Uitstekende aspergepan

Lang gezocht naar een pan waar asperges in passen zonder ze in te korten. Eigenlijk nergens kunnen vinden. Allemaal te kort! Maar bij horecashop een prima pan gevonden tegen een prima prijs. Kwaliteit is ook prima. Dus direct 2 gekocht.

Snelle, correcte service

Snel geleverd. Product zoals beschreven.

Simpel bestellen, vlot en netjes verpakt geleverd.

Simpel bestellen, vlot en netjes verpakt geleverd. Niks meer, niks minder. Servieswerk veilig verpakt. Helemaal goed. Zo hoort het.

Eerste instantie slecht, maar goed opgelost

Ik wilde een zending die niet overeen kwam met de omschrijving en afbeeldingen retourneren. De foto's kwamen niet overeen met het ontvangen product. Het eerste antwoord van support irriteerde mij heel erg: een copy-paste antwoord (waarin 'u' en 'je' door elkaar werd gebruikt) die totaal geen begrip toonde maar aangaf te retourneren en de kosten mocht ik lekker zelf betalen. Hier gaf ik aan niet mee akkoord te gaan ivm bovengenoemde redenen. Daarna werd het netjes afgehandeld en werd de retour gratis opgehaald. Ook ben ik uiteindelijk netjes te woord gestaan. Achteraf dus tevreden, maar direct betere service en communicatie had een hoger cijfer opgeleverd.

Alles goed voor elkaar

snelle en goede levering

Perfect. Thanks.

Perfect. Thanks.

snelle afhandeling

voor het eerst iets hier besteld en erg tevreden over de afhandeling. Geen vertragingen, geen verrassingen.

Grote hoeveelheden waren snel in huis

Best veel besteld (voor meer dan 3000 euro) en op 1 artikel na was het na 2 dagen in huis. Het ene artikel werd een paar dagen later nageleverd en daarvan werd ik netjes op de hoogte gehouden.

Alles ging goed

Alles ging goed. Zoals ik het verwacht had maar toch niet bij elke webshop dit zo goed meegemaakt.

Ga zo door

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Reageren vlot en leveren snel.

Diverse corona producten op voorraad

Ik kon het egrens anders niet meer vinden en ben een tevreden klant :-)

Ging prima

Niet overzichtelijk de site

Iets besteld maar achteraf te horen kregen artikel uit in stock.

Nooit ontvangen

Na een zogenaamde poging van Dpd mijn pakket af te leveren (Dpd is nooit hier geweest) afgesproken met de horecashop een tweede poging te doen en t opnieuw te verzenden. Inmiddels 3 weken na plaatsen bestelling. 2e zending ook nooit ontvangen, aangegeven geld retour te willen en ik krijg geen geld terug want horecashop gelooft eerder het volledig onbetrouwbare Dpd dan de klant! Nooit meer! Inmiddels zelfde artikel bij andere horecashop besteld en twee dagen later in huis met het enige betrouwbare post.nl. Helaas een dure leerschool!!

Groot assortiment echt top!

Eén shop waar je alles kunt bestellen was ik nog niet eerder tegen gekomen. Goed prijzen en goede kwaliteit producten.

Goede service en snel geleverd

Is allemaal prima verlopen. gewoon zoals het hoort.

Dure voorwaarden, trage retourbetaling

Het was maar een kleine order, maar omdat ik ook voor de retourzending 7 euro moest betalen werd het een duur grapje. Heb nu, na een week geleden mijn bankrek nr te hebben opgegeven, nog steeds het retourbedrag niet terug.

Negatief

Besteld, weinig opvolging en nog steeds niet geleverd...

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Redelijk snel geleverd

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Redelijk snel geleverd

Ik heb hetgeen ik heb besteld netjes geleverd gekregen

1 opmerking er was geen extra verpakking om de doos van het artikel gedaan en de adres sticker zat op de doos geplakt. Nu was het een verjaardags cadeau en vond ik het jammer dat de aflever sticker op de originele doos van het artikel zat.

Heel tevreden

Alles netjes geleverd.

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.