Snelle levering in goed verpakte doos

Een mooie set van Villeroy & Boch gekocht bij Horeca Shop. Levering was snel en in goede verpakking.

Geweldig!

En zó snel bezorgd!

zeer tevreden

Correct en snel geleverd !

Goede service en telefonische ondersteuning.

Telefonisch keurig geholpen bij uitzoeken van juiste artikelen, na eerst een mail te hebben te ontvangen wat uitgezocht was niet leverbaar was. Daarna nogmaals telefonisch wat besteld, ook allemaal perfect geregeld

correct geïnformeerd, snelle levering, degelijk chatdienst

een kleine opmerking maar uitzonderlijk gezien de situatie: wel vreemd om een zelfde product aan 8,50 euro aankoop, de volgende week te moeten betalen aan 15.5,... Maar naar ik begrepen heb, was dit bij de leverancier,...

Het ging allemaal nogal rommelig.

Ik bestelde diverse artikelen die volgens de website op voorraad waren. Het artikel waarvoor ik vooral bestelde was een uv C sterilisatie apparaat voor messen. Deze bleek toch niet op voorraad, daarover kreeg ik bericht. Teleurstellend maar wel fijn dat ik bericht kreeg. Vervolgens kwamen er 2 pakketjes, met bestelde artikelen, maar er ontbraken ook nog artikelen waarover ik geen bericht ontvangen heb. Ik heb hierover gebeld en ben netjes te woord gestaan. Daarna kwamen de resterende artikelen, allebei in verschillende zendingen. Op de sterilisator wachten we nog. Bij bestelling is alles al betaald, echter daar was geen btw over berekend, dus dat moest nog apart betaald worden. Kortom, erg rommelig. Dat alles in aparte pakjes komt leverd extra werk en afval op. Het is ook niet milieu vriendelijk. Dat is jammer. Zie mijn verhaal aub als feedback en niet als klaagzang. Succes, Mvg

Positive ervaring

product voldoet aan verwachting, prijs is in orde en levering is naar wens, behoren en vlot verlopen. firma is aan te bevelen voor aankopen via internet.

Goed.

Corecte aflevering, en bij het vragen van inlichtingen direct antwoord. Voor herhaling vatbaar.

Uitstekende service en snelle levering

De levering gebeurde sneller dan verwacht. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

goede ervaring

alles goed verlopen en vlot .

Niets op aan te merken.

Prima materiaal en perfecte service. Alles in orde zoals het hoort!!! Bedankt.

Non non Nonce style

Geen gedoe bestellen, leveren

Lange onwisse tijd van verzenden naar ontvangen van pakket

In de tijden van oplichten praktijken duurt het te lang voordat je wat hoort of ziet over het pakketje

Zeer positief in deze moeilijke tijden ! Kudos aan Annemiek en team Onestophorecashop !

Door een foute info in voorraad hebben ze meteen contact opgenomen met een duidelijke uitleg en alternatief. Dit is een voorbeeld van als er iets fout loopt de verantwoordelijkheid opnemen en een remedie voorstellen. Zeer communicatief, pro-actief en uitermate klantvriendelijk ! Ik kan deze firma aan iedereen aanraden

Snelle levering ,prima

De bestelde producten werden snel geleverd.

Super goed

Goeie hulp top service snelle terug koppeling in een woord super

betrouwbare en prijsgunstige webshop

Geen problemen ondervonden tijdens het bestelproces. Geleverd zoals aangekondigd. Produkt OK zoals verwacht!

dik in orde

Keurige afhandeling van de bestelling. Door zinvolle emails, ook van PostNL, weet je steeds waar je aan toe bent. De geleverde rvs dienbladen zijn geweldig.

Goede prijzen en ruim assortiment

Hele waslijst aan artikelen gekocht en het was er binnen 2-3 dagen (zoals vermeld op de site) Werd netjes op de hoogte gehouden van de levering en factuur kwam in pdf.

Koop er de volgende keer weer

Alles prima verlopen en geleverd.

Super slecht bereikbaar

Zeer slecht bereikbaar ik heb gebeld ,gemaild , chatten de melding bleef van nog 1 wachtende (na een uur) maar weer gebeld( na 6 keer bellen eindelijk contact) dan krijg als excuus ik ben alleen maar mijn collega's reageren wel per mail (ook dat gebeurt niet). Er staat een melding op de site direct uit voorraad leverbaar dus snel geleverd helaas zelfs dit werkt niet. Retour voor eigen rekening ik heb al diverse producten online besteld bij verschillende firma's maar nog nooit retour moeten betalen. Het staat inderdaad in hun voorwaarde. Goed hun site lezen. Deze Firma gaat direct uit ons bedrijven bestand.

Goede koelkasten en bereikbaar bedrijf

Heb een paar koelingen gekocht waarvan de kwaliteit echt heel goed bleek (niet verwacht voor de prijs) Bij vragen kreeg ik gelijk een reactie. Dus ik ben tevreden!

Veel producten gekocht en alles snel in huis.

Product waardeloos

Over de winkel opzich geen klachten. De FIFO botle's die ik heb gekocht zijn echter waardeloos. 100E weggegooid

Prima shop

Konden niet leveren wat op hun site stond, geld terug gestort, top

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.