Duurt wel lang

Eer ik het bestelde artikel kreeg duurde wel langer dan waar ik op gerekend had. Maar de kwaliteit was zeer goed beter dan ik had verwacht.

Vlotte afhandeling van de klacht. Prima opgelost

Na de thermoskan 2x te hebben gebruikt sprong deze spontaan kapot. Na melding van de klacht werd dit snel opgelost.

Geen opmerking

Prima Bedrijf

Groot assortiment, bestelling vlot geleverd en goede communicatie over de bestelling.

Positieve ervaring.

Goede online support.

prima service!

Ik had per ongeluk een verkeerde cocotte besteld en kon het zonder probleem retourneren. Heb mijn geld inclusief verzendkosten retour gekregen. Pluim voor jullie service dus!!

Goede apparatuur en veel keuze

Heb alles gevonden en werd geleverd zoals werd aangegeven. Goed verpakt en nette medewerkers.

Gewoon prima

Bestel er al jaren :-)

Goede communicatie

Uitstekend en snel geholpen en geleverd. Werd netjes van alles op de hoogte gehouden.

Alles snel in huis en ben zeer tevreden

Groot assortiment en veel voorraad.

Veel te lange levertijden

Ik heb er tweemaal iets besteld. Maar waar je tegenwoordig gewend bent aan levering binnen 1 of 2dagen, deden zij er beide keren enkele weken over. Dat schiet dus niet op.

Goede service en niet duur

Afwikkeling volgens verwachting, ik verwachtte eigenlijk nog een mailtje met de leveringsdatum, maar de bestelling kwam sneller. Prima.

Acceptabel

Rvs vorm besteld, slechte constructie roest in de lassen. Bij horeca rvs eigenlijk niet acceptabel, maar omdat het een Kado is geaccepteerd. Maar dit kan dus eigenlijk niet, als ik dit voor mijzelf had besteld was het terug gegaan.

zeer goed

blij met mn levering netjes afgeleverd

Snelle vetzending , product mooi ingepakt

Zeer vriendelijke bezorger en het product was ook dik in orde dank u

Mooi product

Mooi product

Snelle levering. Correcte prijs en kwaliteitsgoederen. Met een prima communicatie . Keep up the good work

uitstekend

Bestelling is vlot en correct verzonden / ontvangen.

goede info en correcte afhandeling

zeer goed gevoel

Goede service Vriendelijk "persoonlijk" personeel

Ze doen erg hun best je te helpen

Ik had een afwijkend model nodig en deze werd zonder meerprijs voor mij besteld en snel geleverd. Groot assortiment.

De meeste apparatuur was erg goedkoop

Goede producten en goede prijzen.

Alles tip top geregeld

Van product tot levering eigenlijk prima geregeld. Ik ben tevreden :-)

Geweldige website

Mooie glazen

Negatief

Wanneer er bij een product "op voorraad" staat, betekent dat niet zoveel. Na bestelling en betaling ontvang je redelijk snel een bericht waarin aangegeven wordt dat het product niet op voorraad is en dat het nog wel een aantal weken kan gaan duren. Daarna wordt er doorgedramd om een alternatief te bestellen welke wel op voorraad is. De prijs van dit vervangende product is ergens anders goedkoper te krijgen. Oftewel: ze lokken je met een product waar een flinke korting op zit, dit product hebben ze niet op voorraad & ze hopen dat je daarna akkoord gaat met het alternatief. Voor mij gewoon weer bij de bekende horeca aanbieders bestellen die wel betrouwbaar zijn.

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.