Pluspunten

Pluspunten

Prettig bedrijf, goede service en vriendelijke mensen aan de telefoon. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Zo doorgaan!!!

Pluspunten

Al veel vaker besteld en is gewoon allemaal naar wens.

Pluspunten

Goede klantenservice en prima producten. Heel groot assortiment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk

De levertijd kwam niet overeen met wat op de site stond.

Pluspunten

Snel reactie en goed geholpen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden dit bedrijf heel snel en best service.

Pluspunten

Artikel op vooraad geen lange wachtijd snelle levering artikel precies zoaks beschreven

Pluspunten

Goede communicatie, prima bereikbaarheid en snelle levering!

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Als ik het bestel moet ik geen week wachten, niks hoor, moet bellen waar het blijft en dan heb ik het de volgende dag

Pluspunten

Prijs/kwaliteit, bestelling en aflevering uitstekend.

Pluspunten

snelle service, echter het pakketje werd zo voor de voordeur gezet terwijl niemand op het kantoor aanwezig was zaterdag. Kwaadwillende had het pakketje zo mee kunnen nemen. Echter is alles goed verlopen.

Pluspunten

Uitstekend verzorgd

Koste moeite om Kisag gasbuizen te vinden.

Pluspunten

Snelle reactie per mail bij vragen. Adequate oplossingen bij problemen. Vriendelijke bejegening.

Een levering niet goed ingepakt waardoor schade ontstond tijdens levering. Een van de dozen te veel naar onder gezakt waardoor servies niet zweefend verpakt was maar onderop lag waardoor kans van breken erg groot is. De omsluitende doos was te groot met te weinig opvulling waardoor teveel ruimte ontstond.

Pluspunten

keurig overleg bij vragen over de bestelling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

veel te laat geleverd, was kerstmis geschenk en gekregen rond 15 januari. geen communicatie zoals het hoort. Trachten de schuld bij mij te leggen. Website trekt op niks.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd

hoge verzendkosten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Website bijhouden....2x bestelde glazen niet leverbaar naar wel op de website. Zelf moeten bellen na 3 weken en dan te horen krijgen dat ze niet leverbaar zijn....

Pluspunten

snelle levering. producten naar wens.

4 stars: good service, well treated

Positive

Nice and responsive communication via e-mail

Suggestions

There was a problem with the warehouse and my purchased item was not shipped for a long time. I had to write explicitly to remind that it has not been shipped 2 weeks after the purchase. It would be good to receive notification, without having to remind and ask about the shipping status of a purchased and paid item.

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.