SUPER EN TOP

HELLO BESTE ALVAST TE BEDANKT VAN JULIJE IK BEN TE BLIJ MET JULIJE ECHT MVG KOUROSH

Zeer snelle levering en Prof. materiaal.

Als wij nog iets zoeken weten we waar te zijn.

Heel vlugge levering en het was prima ingepakt

product ok.

Product conformed to what is described.

goede service

snelle levering en behulpzaam bij telefonisch contact

Goede oorlichting over het product

Graag had geïnformeerd willen worden wanneer het product geleverd zou worden.

Correct geleverd - juist product - juist aantal - goede verpakking - binnen de afgesproken termijn. Enkel helpdesk heeft weinig of geen product kennis.

Alles goed ontvangen waarvoor dank

Er was een probleem met de server waardoor ik de bestelling niet kon plaatsen. Dit werd de week erna opgelost. Redelijke krappe deadline, maar uiteindelijk alles tijdig geleverd.

Een snelle levering , ook na levering prima geregeld Ben heel blij met oven en accessoires

Zeer snelle levering en zeer correcte prijs kwaliteit zal ik zeker nog van bestellen

Zeer snelle levering een prijs kwaliteit zeer goed

Goede webshop, duidelijke kommunkatie.

geen info van mijn bestelling

misverstand van ons beiden , ben dan goed geholpen ,mooi materiaal

prima communicatie

Niettegenstaande de levering van mijn bestelling enige vertraging had opgelopen heeft de Klantendienst mij steeds goed op de hoogte gehouden.

zeer vlotte service!

zeer snel en correcte service!

Goed product

Nieuwe koelcel deur scharnieren en een zeer goed product en op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit/ prijs verhouding.

Bestelling niet ontvangen

Nog steeds geen bestelling ontvangen

heel klantvriendelijk en snelle service!

Heel klantvriendelijke en snelle service. Direct gevonden wat ik nodig had

Alles goed en volgens afspraak ontvangen!

Prima geregeld!

Zeer goede eerste ervaring

Ik heb veel producten vergeleken en bij horecashop kwamen ze dikwijls als goedkoopste uit. Zeker als het grote hoeveelheden zijn. Bestellen ging super gemakkelijk. Levering was ook op de data dat er medegedeeld werd. Voor mijn eerste keer bij horecashop te bestellen ben ik zeker tevreden

Snelle service en klantvriendelijk

zoals de vorige keer super gegaan. Besteld betaald en 2 dagen later binnen. Maakt niet uit of de bestelling groot of klein is wordt gewoon perfect afgehandeld

Zeer goede service!

Installatiehandleiding was handig geweest

Hendel ontvangen. Wel zelf op moeten halen op PostNL-punt; terwijl er zaterdag gewoon mensen aanwezig waren om het pakket aan te nemen. Bij de hendel zat geen tekening/installatie-handleiding; op de site staat ook niks, behalve de maten van het onderdeel zelf. Maar hoe ver de houder van de deur af moet staan bijvoorbeeld is niet vermeld. Hendel past helaas dus slecht/niet. Valt wellicht op te lossen met een extra stalen plaatje; die moeten we nog op maat maken. Maar an sich, als men iets besteld ter vervanging, i.p.v. iets nieuws; dan zou het goed zijn.

een goede dienstverlening, telefonisch goed bereikbaar, luisteren naar de vraag en geven correcte in

Een goede dienstverlening, telefonisch goed bereikbaar, luisteren naar de vraag en geven correcte informatie.

super

Goed aan de afspraak gehouden en op tijd geleverd

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.