Jammer dat post.nl zijn werg niet gedaan heeft

Service van horeca.shop was goed. Helaas heeft post.nl besloten direct de bestelling naar een afhaalpunt te brengen terwijl ze nooit bij het afleveradres zijn geweest. Terwijl track en trace aangaf dat ze het zouden leveren.

Goed dienstverlening

Levering op de site 1 a 3 werkdagen uiteindelijk was het 1 week . Maar had een snelle reply via mail op mijn vragen

Scherpe prijs, Snelle levering,

Direct contact Goedkoopste prijs Snelle bezorging Top

Prima kwaliteit

Stevïg materiaal en op tijd geleverd

goede kwaliteit voor een goed prijs

goede kwaliteit voor een goed prijs

zeer snelle en correcte levering

Slecht

Weinig professioneel advies beantwoord op men vraag via chat . Zat blijkbaar iemand aan met niet de juiste ingesteldheid.

slecht

als het zou kunnen zou ik geen ster willen geven maar dat gaad niet

goed.

vlotte communicatie en opvolging

alles verloopt perfect , enkel levering tot aan de deur.

te laat geleverd

Deze webwinkel heeft zelf niet in huis wat ze verkopen, ze 'bemiddelen' alleen (voor een percentage). En zo noemen ze wel een levertijd maar hebben daar helemaal geen grip op. De 70 schoteltjes die ik had besteld kwamen aan precies toen het event was afgelopen.

Product werd snel geleverd.

Parcours met hindernissen

Problemen met leveringsadres en Facturatie adres ( is vlot opgelost ) Firmanaam verkeerd op factuur ( wacht nog steeds op aangepaste factuur ) verder alles correct verlopen.

Goed en netjes afgeleverd.

Aanbeveling waart om nog eens een bestelling te doen plaatsen.

Zeer vlotte levering

Product is top eveneens een stipte levering

Prima product stevig en robuust maar ook fraai

Snel geleverd. Alleen beschermplastic ging er lastig af.

Good shop

Best price and good service, despite a little delay in shipment due Belgium Holidays. Tech support quick to help.

Makkelijk te bedienen webshop

Makkelijk te bedienen webshop. Goede communicatie en vlotte correcte levering

manier van leveren niet oké

moesten 2 dagen zien dat er iemand thuis was voor levering. Men heeft daar specifiek een mail voor verzonden. 2 dagen is al ongebruikelijk veel en dan is er nog geen levering geweest tijdens deze dagen. Na een mail hebben ze telefonisch contact opgenomen en gaf men terug 2 dagen door. Aangezien we die periode op reis waren ging ze tracking doorsturen en dan moesten we het maar aanpassen. Ook dit lukte niet.

heel positieve ervaring.

alle beloftes werden waargemaakt.

beloofd ten LAATSTE op de 19e juli, nu op de 23e juli nog NIET geleverd

slecht

Vlot en correct

Stipte snelle levering Mooi materiaal zoals beloofd op de website

Order is niet geheel uitgeleverd

zonder bericht is de order niet geheel uitgeleverd. ik moest zelf gaan informeren.

Echt hun best gedaan om snel te leveren! I.v.m. spoed had ik de volgende dag mijn saladiere binnen. Fijne telefonische communicatie over de status van mijn order.

Bentheimergraven 15

7577DA Oldenzaal

+31(0)541-700255

Over horeca.shop

Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.