Snelle levering,goede prijs kwaliteitsverhouding

Vlotte levering van een goed product

Catsuits besteld. Werden in neutrale verpakking toegestuurd. Zijn in een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

apparaat doet het niet

alles geprobeerd via e mail aantal malen contact maar niets helpt.ik ga het ding terug sturen

Slechte kwaliteit de pantys waren na het aantrekken gelijk kapot

Maten kloppen niet jammer ik heb wel 93 euro betaald

CLD top service

CLD heeft een topservice, alles gaat snel en als DHL meewerkt dag erna al binnen. DHL loopt alleen zeer te klieren laatste tijd dus misschien overwegen om een andere courier te nemen?

Krijgt wat je besteld

Snel, goed en duidelijk

Bestelling g online gedaan. Overzichtelijk op de website. En erg snelle levering. Top dank je wel

Supersnel geleverd en keurig verpakt. Producten voldeden aan verwachting!

Duim op!

Goede snelle service en een fijn product

Heel discreet

Witte enveloppe waar niks op te zien is

Snelle levering en goede producten

De levering van de producten was snel en de kwaliteit van de producten die geleverd werden waren goed. Bedankt!

Goede spullen waar je van genieten

Goede lingerie

De vibrators trillen te hard. Moet subtieler.

Mooie lingerie. Maar jammer dat je bij Afterpay niet 7 dagen kan pauseren met betalen.

Heb nog niks ontvangen

Dhl heeft waarschijnlijk mijn bestelling verkeerd bezorgd. Vaak ellende met DHL. Dus misschien overstappen naar post nl.

Mooie artikelen

Goede communicatie en snelle service

Mooie kwaliteit lingerie

Goede kwaliteit lingerie, alleen jammer dat ik nog geen dag later 20% korting had kunnen scoren.

Snelle correcte levering

Alles netjes verpakt en op een discrete manier verzonden

Snel en prima bezorgd.

Sexy en happy voel ik me weer.

Snelle en correcte en discrete verhandeling

Heb al voor de 2e keer iets besteld, steeds correct en snelle behandeling van het aangekochte product. In discrete verpakking geleverd en de producten voldoen aan alle verwachtingen. Top!! Zeker een aanrader.....

Super ervaring

Snelle discrete levering.Alles was netjes verpakt

Snelle afhandeling van de bestelling

G9ed

Snelle service en levering. Discreet

Mooie bh, goede pasvorm.. Erg blij mee. Netjes en discreet verzonden.

Snel geleverd en mooie spullen.

Webshop is duidelijk, zoekfunctie werkt goed, vervolgens snel geleverd. 1 product retour gezonden en dat werkt ook prima.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy