Prachtig drukwerk

Zeer tevreden over de kwaliteit van het drukwerk, de snelle levering, en eenvoudige bestelprocedure

Superservice

Voor het eerst een partijtje kaarten besteld. En wat zijn ze prachtig. En nog extra's gekregen ook. Daar stond ik echt van te kijken. Dit bedrijf doet veel werk om het een klant naar de zin te maken, zij zijn supergeduldig in het advies geven en voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar.

Zoals elke keer weer topmerk!

Prima maatwerk goeie kwaliteit

Een aanrader

fantastisch

twee posters besteld. Ze zien er absoluut prachtig uit! Extreem snelle levering van mooi verpakte producten. Bedankt

Snel, professioneel en goedkoop

Al meer dan 2 jaar vertrouw ik al mijn drukwerk aan hun en steeds ben ik verwonderd van het mooie, snelle en vooral goedkope resultaat. Echt een aanrader!

Perfect geleverd zoals altijd

Goede communicatie, snel geleverd, en perfecte kwaliteit.

Snel en heldere cimmunicatie/kwaliteit.

Poster op maat besteld, kreeg duidelijke communicatie over levertijd en het proces. Ook heel netjes gemeld dat mijn aangeleverde plaatje niet scherp was en of ik wel verder wilde met de order. Echter waar ik de poster voor ging gebruiken was dit (juist) geen enkel probleem dus gewoon laten vervaardigen en leveren. En prima tevreden met het resultaat. Dus goed bedrijf dat ook nog eens erg snel is.

Zeer professioneel!

Er was wat misgelopen bij mijn eerste bestelling maar nadat ik dit gemeld had hebben ze dit binnen de dag opgelost en heb ik snel het gecorrigeerde drukwerk gekregen. Ik ben zeer tevreden!

TOP !! drukwerk

Mijn eerste bestelling bij 24-Drukwerk , maar zeker niet de laatste !!

Alles verliep erg soepel

Feedback was erg snel en men was ook flexibel

Wat een mooie posters! Thx.

Wat een mooie posters! Thx.

Super service

Ze zijn direct beschikbaar via chat, tel of mail. Fijn als iets haast heeft. Snelle levering.

snel en mooie afwerking

snel en mooie afwerking

Op tijd goedekwaliteit

Top!!

Super snelle levering en prachtig resultaat.

Supersnel en goede service!

Perfecte verwerking van mijn opdracht. Goede kwaliteit en snelle levering.

Helemaal in orde

Andermaal bestelling geplaatst en zoals verwacht 100% in orde op gebied van prijs, kwaliteit en levering. Niets op aan te merken. 10/10.

Super goede print en geweldig verpakt verstuurd.

Een pdf laten printen met de bouwtekeningen van een nieuwe woning. Was een A4tje en nu laten printen als A0. Is geweldig geworden. Ik wilde hem niet gevouwen dus hij is opgestuurd gerold in ribbelkarton en vervolgens in een doos. Echt top!

Scherp geprijsd, goede kwaliteit en snelle levering! Ik ben er blij mee!

Snel , mooi , kwaliteit

Heel goed allemaal Ik zelf had tot 2 keer toe een verkeerde afbeelding gestuurt Een te klein bestand Ze hebben me hier heel goed mee geholpen tot ik hun het juiste bestand kon geven en toen had ik hem ook echt binnen 24 uur En top kwaliteit Bedankt

Snelle reactie, top producten en goede after service

Het product dat ik zocht (greenscreen), zat niet in het standaard assortiment. 24 drukwerk dacht mee, stelde vragen en kwam snel met een offerte en een goede oplossing. Je voelt je echt klant. 24 drukwerk is echt een professioneel bedrijf. Dat is prettig. Het hele traject was duidelijk en verliep vlot. Een aanrader.

Goed en Snel

Kort maar Krachtig

super gemakkelijk, transparant en vlot

Het klaarmaken van mijn bestelling was heel eenvoudig, de betaling kon op verschillende manier waaronder IDeal, van de stappen in het afleveringsproces -van aanmaken tot uiteindelijke bezorging- werd ik steeds op de hoogte gehouden. De bestelling was keurig verpakt en voldeed volkomen aan mijn verwachting.

Goede correspondentie en snelle levering. Het product is top

Rietveldenweg 60

5222 AS 's-Hertogenbosch

088 - 24 00 240

Over 24-Drukwerk

24-drukwerk: de snelste online drukker! Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past. Jij bedenkt het, wij drukken het!