Al jaren die ik zaken met 24-drukwerk en ben heel tevreden over hen!

Onlangs per abuis iets in het winkelwagentje laten staan en betaald. De volgende dag stond het teveel betaalde al op mijn rekening. Kijk, dat geeft vertrouwen in een bedrijf!

Top !

Echt geweldig service en een prachtig resultaat.

Snel, goed en goedkoop.

Eenvoudige in gebruik. Snelle levering en voor een mooie prijs.

Goed kwaliteit en bovendien hele goede service!

24-Drukwerk reageert snel, gaat in op de gestelde vraag, duidelijke antwoorden, levert uitstekende ontwerpen en hele goede kwaliteit; super tevreden!

Volgens afspraak op tijd afgeleverd

Goede eerste ervaring, werd direct gebeld omdat het aangeleverde bestand niet correct was! Zodat het allemaal snel voor elkaar was.

Alles perfect in orde

Alles perfect in orde, zeker terug indien ik drukwerk nodig heb

Goede service snel contact indien nodig, perfect product.

Na het indienen van mijn aanvraag voor drukwerk werd er binnen een uur gebeld, omdat er iets niet geheel duidelijk was. Met een kort overleg is de productie in gang gezet. Fijn om even telefonisch een en ander te kunnen toelichten.

Mooi drukwerk en snelle levering!

Goed!

Wat ik in mijn hoofd had ligt nu bij mijn gasten als uitnodiging in de bus!

Heldere website. Let op welk format je aanlevert, niet alles wordt geaccepteerd. Wel directe terugkoppeling daarvan en geen noemenswaardige vertraging. Bij telefonisch contact correct en adequaat dus een geruststelling als je haast hebt. Prompt geleverd en goed verpakt

Great!

Great service - amazing speed and quality.

Top drukkerij !!

Kwaliteit en service staat bij 24-drukwerk voorop. Zeer tevreden.

Voor het eerst bij jullie besteld en zeer tevreden. De site is duidelijk en makkelijk te doorlopen. Snelle service en goede kwaliteit.

Ontevreden

IK heb veel langer als afgesproken moeten wachten en geen tot weinig contact gekregen met het bedrijf. Ik heb gebeld en kreeg geen reactie.

Drukwerk en prijs zijn goed

Over het drukwerk valt weinig te zeggen, alleen leest men de opmerkingen gemaakt bij de bestellingen zelden goed. Zo maak ik bij ons laatste 4 bestellingen een opmerking over PostNL doch werd dit slechts één maal correct gevolgd. PostNL levert nl. NOOIT correct.

Supersnel

Mooi product super

Fantastisch in 1 woord

Wat een snelle levering en uitmuntende kwaliteit. Ik ben ontzettend blij. Ik bestel zeker opnieuw.

snelle service met top kwaliteit

Mooie drukkwaliteit van hoog niveau. En heel goedkoop

Zeer tevreden!!!

Ik ben heel tevreden - snelle levering, prachtige productkwaliteit! Top!!!

Mooie uitvoering en vlotte levering

Mijn bestelde folders werden zelfs in minder dan vijf werkdagen geleverd en zagen er prima uit. Goede kleuren en mooi stevig papier.

👍

👍

Mooie print, snelle levering, makkelijk proces om te doorlopen. Ik bestel graag bij 24-drukwerk

Ik bestel regelmatig posters voor conferenties bij 24drukwerk en ben altijd erg tevreden over het proces, hun transparantie over prijzen en de levering.

Beste en snelste online drukker van Nederland

Ik maak vaak gebruik van 24-drukwerk.nl. Ben altijd tevreden. Absolute aanrader voor drukwerk.

Snel, goedkoop en professioneel

Ik bestel vaak verschillende soorten drukwerk van visitekaartjes tot rolbanners, stickers enz... Elke keer is de dienst snel, goedkoop en van goede kwaliteit.

Rietveldenweg 60

5222 AS 's-Hertogenbosch

088 - 24 00 240

Over 24-Drukwerk

24-drukwerk: de snelste online drukker! Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past. Jij bedenkt het, wij drukken het!