Zeer snelle levering en goed verpakt!

Ik heb 3x een afbeelding laten afdrukken op A2-formaat. Dit ging vrij eenvoudig via de website en de kosten waren relatief laag. De levering was vervolgens snel en het was goed verpakt. Hartelijk dank!

Klasse service en communicatie van 24-Drukwerk na het kwijtraken van de zending

De snelheid en klantgerichtheid waarop de medewerkers van 24-Drukwerk ons hebben geholpen na het kwijtraken van de een pakket posters (canvassen) door de transporteur (niet de schuld van 24-Drukwerk) was indrukwekkend! Na de bevestiging van de externe transporteur dat het pakket echt zoek was heeft 24-Drukwerk er binnen 24 uur kosteloos voor gezorgd dat wij de dag erop alsnog onze workshop voor 18 managers hebben kunnen verzorgen met de B0 Design Thinking Canvas posters van hoge kwaliteit!

Twee werkdagen te laat!

Helaas is het drukwerk twee dagen te laat afgeleverd. Heel vervelend want we wilden het gebruiken op zaterdag tijdens Burendag waar 100 bewoners langs kwamen.

Resultaat geweldig, snellere levering dan beloofd

Het resultaat is precies wat ik had verwacht, misschien zelfs nog beter. En de levering was veel sneller dan verwacht :-)

Snelle service, prima afgewerkt drukwerk

Na gewezen te zijn op een fout in het bestand, nu in het bezit van een prachtig gedrukte folder. Hartelijk dank.

onprofessioneel

Ik had flyers en stempelkaarten besteld bij 24-Drukwerk met snelle levering. De artikelen hadden er moeten zijn op een zaterdag, ze zijn uiteindelijk geleverd op een dinsdag. Bij het openen van de te laat geleverde artikelen kwam ik tot de ontdekking dat de stempelkaarten in plaats van 14 logo's 12 logo's en 2 witte vlekken erop hadden. Jammer dat het zo geleverd moest worden. De klacht via de mail en Facebook werd alles behalve serieus genomen dus laat ik hier ook maar even een klacht achter.

Super service! Perfect op tijd en goede kwaliteit.

Super service! Perfect op tijd en goede kwaliteit.

super kwaliteit en snelheid

Erg handige site. Ik vond het leuk dat je direct het bedrag van de bestelling ziet, afhankelijk van de geselecteerde opties. Snelle service! Ik ben tevreden met het printresultaat. Prachtig papier.

Iets minder

Mijn poster 60 x 100 cm factuurnummer 154161 25 - 09 - 2019. De kleur is niet wat ik verwacht had, meer zandkleur De schaduwen ( die een zandkleur moeten hebben ) zijn licht blauw waarschijnlijk zweem van de lucht, Die lucht is naar mijn mening te helder. Graag u mening. M.vg J.H. van Baalen.

Aanrader!

Na een kort klantencontact waarin ik zeer goed werd geholpen, heb ik een banner besteld. Enkele dagen later werd hij al geleverd en hij is precies naar wens. Absolute aanrader dus!

Gewoon in 1 woord......wauw

Het is de 1e keer dat ik hier iets heb besteld. En het is zeer netjes verpakt en het resultaat ook erg mooi. Ik kom zeker terug

Snelle en uitstekende levering

Snel geleverd en uitstekend afgewerkt en verpakt. Zeer goede kwaliteit!

prima kwaliteit tegen een prima prijs en nog snel ook ;)

prima kwaliteit tegen een prima prijs en nog snel ook ;) Veel meer is niet nodig om 5 sterren te geven.

Ze doen wat ze zeggen.

Bij twijfel of onduidelijkheid, nemen ze meteen contact op om te verifiëren.

Goede verhouding kwaliteit en prijs

De aangeleverde bestanden (foto's van verschillend formaat en kwaliteit) werden als onderdeel van het productieproces getoetst. Na overleg per mail / telefoon een prima oplossing gevonden. 5 prachtige foto's op A0 formaat, zeer bruikbaar voor een familiefeest / presentatie.

Vlotte levering. Mooie kwaliteit

Vlotte levering en mooie kwaliteit.. ook bij het niet goed aanleveren van mij van foto materuaal werd er op een vlotte en vriendelijke manier gecommuniceerd.

Voldoet precies aan verwachting!

Kleuren zijn precies goed, snelle levering en netjes verpakt. Ik kan met een goed gevoel mijn deelname aan het congres afwachten nu.

Goede qualiteit, snel geleveerd!

Ik kon visitekaartjes makkelijk op de website bestellen. Er was een foutje in het bestand, en er werd snel met mijn contact opgenomen. Alles vlot opgelost en kaartjes heel snel geleveerd. Tevreden!

Prima service en mooie posters

Hele snelle en goede service

snelle service, goede kwaliteit

gehele proces van uploaden tot bezorging gaat vlekkeloos (elke keer weer)

Sneller geleverd dan verwacht

...

Goede kwaliteit, goede en snelle sevice, best ok

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en mooie kwaliteit geleverd.

Eenvoudiger taalgebruik misschien in de communicatie. Ik kreeg een mail dat mijn afbeelding niet op het formaat zou passen, begreep er niets van, heb hem dus maar af laten drukken en.. hij is perfect, alles staat er op!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service en prima product

Zo doorgaan

Rietveldenweg 60

5222 AS 's-Hertogenbosch

088 - 24 00 240

Over 24-Drukwerk

24-drukwerk: de snelste online drukker! Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past. Jij bedenkt het, wij drukken het!