goede service, goed behandeld

Pluspunten

Glasheldere website, makkelijk om je bestelling in te vullen. Printkwaliteit super!

De witrand rond de poster had van mij nog wel wat kleiner gemogen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

M'n aangeleverde illustratie boven verwachting mooi geprint, en afgewerkt volgens afspraak, op stevig papier met een strakke matte lak, geweldig!

Hou dit vol! Een aantal on-line printshops zijn de revue gepasseerd, en na een aantal opdrachten verzwakt (zachtgezegd) de aandacht.. Als dit de standaard is, blijf ik zeker klant!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel, simpele website, prijs kwaliteitverhouding prima, goede verpakking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goede kwaliteit en snel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De medewerker had oer geduld

beter communiceren v.w.b.. de maatvoering schoonsnijden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwalitatief uitstekend drukwerk en zeer goed verpakt. Snelle levering en goede communicatie. Met recht de snelste online drukker!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben erg enthousiast over het eindresultaat van mijn gedrukt visitekaartjes en flyers! Levering snel en netjes afgeleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en goed product (kleurenposter A1)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige posterafdruk, goede prijs en heldere communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de beste die ooit tot nu toe tegenkwam . razendsnel erg aardig directe oplossingen goed en kwaliteit .

geen ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima drukwerk en snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere website met templates voor aanleverbestanden en duidelijk voorschriften m.b.t. specificaties. Prettig contact, ik heb telefonisch een paar maal even een verduidelijking of advies gevraagd, steeds was men zeer behulpzaam. Resultaat is perfect, kleuren heel mooi. De A0 posters waren zeer gedegen verpakt in beschermend ribkarton en ook nog in een stevige doos. Zeer snelle levering (zelfs een dag eerder dan oorspronkelijk aangegeven). UItstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Minuscuul verbeterpuntje: Je krijgt wat tegenstrijdige berichten over hoe een groot bestand aan te leveren. Er staat op de website dat het tot 100 mB via de site kan worden geupload, en dat klopt ook, maar bij het aanleverproces komt een mededeling dat vanaf 40mB WeTransfer gebruikt moet worden. Dat even afstemmen helpt verwarring voorkomen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Website en producten zien er goed uit

Jammer, vier keer getracht te bestellen... en krijg dan als foutmelding "google verificatie niet geslaagd" Zo krijgen jullie geen klanten. Jammer omdat het product er goed uitzag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Goed en met zorg verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meedenken hoe het product moet worden dat en kan worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super kwaliteit, voor een goede prijs en snel geleverd. Correcte update van het productieproces, kortom ik ben 100% tevreden. 24-drukwerk is voor mij DE drukker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website, zeer duidelijk wanneer iets geleverd wordt. Tevreden over de kwaliteit van het opgeleverde drukwerk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levertijd. Mooie afdruk. Zeer goed verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit en goede service.

Zou ik moeten verzinnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles op tijd en kwaliteit is perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze gaan niet klakkeloos elke opdracht die je geeft printen, maar eerst zorgvuldig beoordelen en indien nodig advies geven. De uiteindelijke print ziet er perfect uit. Mooie heldere natuurgetrouwe kleuren en goed verpakt en verzonden. De print kwam ook eerder dan verwacht.

Tot nu toe niet gevonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Drukwerk ziet er netjes uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top, top, top! Boven alle verwachting. Wat een prachtige A1 posters werden er bezorgd. Heel mooi en heel snel! 24-Drukwerk krijgt van mij een dikke 10!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Denken mee!

Rietveldenweg 60

5222 AS 's-Hertogenbosch

088 - 24 00 240

Over 24-Drukwerk

24-drukwerk: de snelste online drukker! Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past. Jij bedenkt het, wij drukken het!