goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering, posters netjes verpakt zodat het niet beschadigd en ook een goede kwaliteit drukwerk

Meer post afhaalpunten om de poster zelf op te halen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vlotte communicatie en overleg Zeer degelijk afgewerkte poster

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en nauwkeurig afgedrukt, ik had 3 foto,s 2 op A0 en 1 op A1,

Mischien de klant waarschuwen als de foto niet geheel goed is, in mijn geval kleur van gras, hetgeen ik nu gecorrigeerd hebt, maar helaas te laat, de afwijking was mijn fout!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super services. Ik heb een auto sticker van eigen foto besteld, en kreeg een mail dat ik beter ander materiaal dan ik besteld had kon nemen.was ook nog goedkoper.net binnen gekomen de foto sticker hij is schitterend.en een hele snelle bezorging

Geen verbeter punten.ga zo door.top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie, goed drukwerk en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

poster van zeer goede kwaliteit. zeer attent in communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede drukkwaliteit

Papier is voor dit menu iets te dik, zou voortaan niet 350 grams papier aanbevelen maar eerder ±250 grams. Papier blijft dan mooier in een zigzag gevouwen en gaat minder snel open staan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en behulpzaam bij bellen. Super snelle reacties na aanvragen offerte. Goede kwaliteit voor eerlijke prijs. Komt alle afspraken na.

Bij het invullen van een 'custom' order moet je als je een detail wilt veranderen volledig opnieuw een offerte opvragen. Niet heel erg gezien de snelle reacties, maar het zou handig zijn als je bijvoorbeeld 3 variaties op een offerte tegelijk kon opvragen, of nog dingen (zoals bezorgtijd, oplage, papiersoort) kon veranderen ipv weer een nieuwe offerte te moeten opvragen. Dat is mijn enige aanmerking.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima kwaliteits drukkerij. Levert mooie foto-posters precies zoals ze beloven: druk binnen 24 uur. Goeie website en e-mail, als de status van je bestelling veranderd. Ik ben er heel tevreden over. Ook wordt het eindresultaat goed verpakt en verzonden, zodat het niet wordt beschadigd tijdens vervoer. Ook fijn: meerdere betalingsmogelijkheden, waaronder paypal.

Misschien dat de website onthoud welke beselling je al eens gedaan hebt, zodat bij herbestelling je alleen nog maar hoeft te her-bestellen? (maar dan moeten alle bestellingen ergens opgeslagen worden in het account)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

700 business cards printed and sent within just a few hours!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig en gebruikersvriendelijke web interface, ontwerp kon eenvoudig ge-upload worden en het is heel snel geleverd

Het doosje waarmee het verstuurd werd was eigenlijk gewoon een slap stuk karton (flexpost). Hierdoor kwam het niet helemaal kreukvrij aan. Dat kan wel wat beter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt allemaal snel geregeld, erg fijn

De website mag wel een iets modernere 'look & feel' krijgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, professioneel, kwaliteit prijs verhouding is perfect, niet te duur en dienst na verkoop heel vriendelijk en met resultaat gericht naar de klant toe!

Doe zo voort

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bijzonder goede kwaliteit van de poster en zeker niet duur; snelle en adequate oplossing geboden toen iets mis was gegaan bij de zending door PostNL

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, zullen zeker opnieuw zaken doen :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en servicegericht!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker snel en keurige poster.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnel en geleverd. Prima kwaliteit

Bij meerdere gelijktijdige orders voor dezelfde afmetingen is het efficiënter om niet alles in separate dozen te versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle verzending en keurige visitekaartjes. Ik heb ze zelf ontworpen in Canva en kon ze makkelijk uploaden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Snelle controlle en terug koppeling over de kwaliteit voordat ze afdrukken Uitermate goed verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede communicatie, begrip en inleving in mijn wens. Mooie duidelijke Landschap raamsticker ontvangen in 2 dagen tijd. Binnen 4 dagen was mijn wens vervuld, terwijl ik hier voor bij een ander bedrijf al 2 weken in conclaaf was.

Ga zo door, ik ga jullie zeker bij al mijn netwerk aanbevelen !

Rietveldenweg 60

5222 AS 's-Hertogenbosch

088 - 24 00 240

Over 24-Drukwerk

24-drukwerk: de snelste online drukker! Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past. Jij bedenkt het, wij drukken het!