perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering is absoluut zo snel als ze beloven: zondagavond de foto's doorgestuurd, maandagmiddag hingen de canvas doeken aan de muur

De supersnelle service is niet goedkoop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van de producten en snel antwoord op je vragen als je dit stelt. De kwaliteit van de producten is helemaal prima!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijk en heel snel met goede kwaliteit!

Misschien een digitale drukproef.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, efficiënt, goedkoop

Flyers van A4 naar kruisvouw A6 zijn met de verkeerde kant naar voren gevouwen. Dit gaan wij nu terug vouwen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, kwalitatief prima, ik heb niets te klagen.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super klantenservice, ook bij kleine bestellingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

posters besteld voor ons stoepbord. Binnen 2 dagen in huis en zeer voordelig in prijs! Bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig bestelproces, goed inzicht in orderverwerking, prima resultaat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende communicatie en kwaliteit! Ik werd keurig op de hoogte gesteld dat de kwaliteit van mijn foto tegen zou kunnen vallen.

Eventueel de standaard email wat persoonlijker maken. Over het algemeen heb ik weinig verbeterpunten!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelde folders voor verkiezingen niet ontvangen en kennelijk op verkeerd adres geleverd. Weet niet bij wie de fout ligt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verwerking van mijn bestelling maar met DHL gaat het mis, zending is beschadigd. Onmiddellijk naar zaakvoerder John gebeld en dit uitgelegd, deze heeft op zijn beurt naar DHL gaan informeren en na bevestiging mijn bestelling herdrukt. Dat noem ik nu eens een goede service ! Weer een klant erbij John !

Er zijn beter pakjesbezorgers dan DHL !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je mag zelf de maat van een poster bepalen, dus je bent niet gehouden aan standaard maten. Vrijdag besteld, dinsdag al bezorgd. Erg tevreden met de kwaliteit, en ook nog goedkoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel verder geholpen met mijn vraag en prachtig eindresultaat!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en drukwerk ziet er keurig uit. Al lange tijd klant en zeker tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service, ook vantevoren bij het checken van het aangeleverde bestand alvorens men overgaat tot drukken. Ik ben heel blij met mijn Magazine.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reacties, snelle service, beste prijs

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

24-Drukwerk heeft een geweldige after sales en customer service. De eerste banner ging perfect ondanks een zeer krappe deadline. De tweede banner ging niet helemaal conform plan, maar is zeer professioneel opgepakt en binnen zeer korte tijd perfect hersteld.

Zorgvuldige na controle bij aflevering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel tevreden met communicatie en met de drukwerk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere website, goede printkwaliteit, plezierige prijzen en verzendkosten zijn inbegrepen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik wilde een afbeeling op canvas van 1.00 bij 1.40 m. Zonder lijst. Ik kreeg precies wat ik hebben wilde. PIma!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben ontzettend tevreden ben van het digitale drukwerk van beide visitekaartjes in full color. De kleuren zijn zuiver zoals op het ontwerp, de druk zelf heeft een licht glanzend effect. Ook de snelle en correcte levering en de informatie via mail zijn positief. Hartelijk dank.

Rietveldenweg 60

5222 AS 's-Hertogenbosch

088 - 24 00 240

Over 24-Drukwerk

24-drukwerk: de snelste online drukker! Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past. Jij bedenkt het, wij drukken het!