Goede service en gebruiksvriendelijke software

Het bestel proces verliep duidelijk en zonder vreemde dingen. bevestiging kwam vlot door, levering keurig op vooraf aangegeven datum. Degelijk verpakt en product ziet er goed uit. Kwaliteit is erg goed.

Hoge kwaliteit en snelheid!

Nu al een tweede keer besteld en altijd alles in orde. Superkwaliteit en prijs, ik denk niet dat ik nog ga wijken van printbedrijf :)

Hele goede communicatie bij mij over de resolutie van de aangeleverde foto. Daarna snel de abri poster geleverd. Helemaal goed! Ik ben blij!

Super snel en goed

Bestelling super snel geleverd, niet teveel mailtjes, wel voldoende op de hoogte gehouden. Product precies zoals ik het wilde en verwacht had. Super blij mee !

goede vlotte afwerking artikel en vlugge levering

Mijn poster die ik bestelde werden vlug gemaakt en correct zoals ik het wou hebben, gevolgd door een vlugge levering van de artikelen

Makkelijk, snel en keurig verzorgd

Bestellen was eenvoudig op een makkelijke site. ~We zijn langer bezig geweest om het origineel op de goede grootte te krijgen omdat we naar A1 wilde van A4 af. Maar toen dat eenmaal was gelukt was het bestelproces een klein kunstje. Zondag besteld en dinsdag keurig in een koker en doos bezorgd. Alles netjes en verzorgd dus een dikke prima. Daarnaast ook heel betaalbaar.

Duidelijke info en makkelijk bestellen!

Vlotte afhandeling

perfecte service

2x besteld nu bij 24-drukwerk voor drukwerk voor onze trouw. Steeds heel snel geleverd, perfect uitgevoerd, en dat aan een heel mooie prijs! Wij zijn in ieder geval heel blij met de geleverde service!

Perfecte service!

Mijn bestelling na 2 dagen aangekomen. En nog eens professionneel verpakt. Top service!

snel en correct

Er is goed en snel overleg over de bestelling en wordt keurig op tijd geleverd.

Super snel en vriendelijk

We zijn meer dat super blij met het eindresultaat van onze trouwkaarten. Ze nemen meteen contact met je op zowel via mail als telefoonies, als er iets niet goed is gegaan met het bestellen. Ze zijn klant vriendelijk en zeer behulpzaam, ik beveel ze zeker aan fam, vrienden aan. Super bedankt voor de goede service.

Snel en mooi

Fijne communicatie, goede prijs en snelle levering! Top!

Fantastisch!

Snelle vriendelijke bezorging, zelfde dag binnen een paar uur al in huis en met een glimlach bezorgd :)

Duidelijk, goede update van de bestelling

Product is makkelijk te bestellen. Alles op de site staat duidelijk omschreven. Fijn dat na het bestellen je doormiddel van updates op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. Vlotte productie en bestelling naar wens.

Snelle service, mooi resultaat

Snelle service en binnen 48 uur geleverd

Zeer tevreden over de service en kwaliteit

Snelle afhandeling van de bestelling. Ik was vergeten om de snijmarge mee te nemen in de foto-bestanden. Hier werd ik vriendelijke over geattendeerd, waarna ik de bijgewerkte bestanden alsnog kon sturen. Erg tevreden over de kaarten, ze zijn goed verpakt bezorgd en precies zoals verwacht.

Drukwerk werd snel en netjes geleverd.

Ben erg tevreden met de snelle en duidelijke levering door deze shop. Bedankt.

Goede en snelle services

Goede en snelle services

Uitstekende en snelle service!!

Had een poster besteld en heb deze behoorlijk snel geleverd gekregen. Goed verpakt en goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending. Ook snel na de bestelling al de preview van de order in de mail. Vaklui, die hun werk verstaan! Ga zo door mensen, ik kom zeker weer een bestelling plaatsen zodra ik wat geprint moet hebben!

mooi en snel drukwerk

Perfecte service, mooi drukwerk en snelle levering. Ook de statusupdates dat drukwerk in productie/uit voor levering is, vind ik persoonlijk een grote meerwaarde. Wij bestellen hier zeker opnieuw.

Zeer tevreden!

Ontzettend snelle service, en het product is van hoge kwaliteit. Ik ga hier zeker weten vaker bestellen!

Prettige communicatie, volgende dag geleverd

Fijne ervaring gehad met 24-drukwerk. Wat ik nodig had stond niet op de website. Ik ben toen vriendelijk geholpen via de telefoon en ze hebben meteen mijn offerteaanvraag verwerkt. Mijn brochures lagen keurig de volgende dag begin van de middag op de mat!

Netjes afgeleverd en goede service

Het pakket stond vast bij DHL, maar toen ik Aangaf het dringend nodig te hebben stuurden ze de bestelling opnieuw naar me op. Bedankt voor de goede en snelle service!

Supersnel !! Top Kwaliteit !!! 5!!star

Bestel er al jaren !! scherp in prijs ! top service!!

Snel, makkelijk én kwalitatief

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en een kwalitatief product. Wij zijn fan, bedankt!

Rietveldenweg 60

5222 AS 's-Hertogenbosch

088 - 24 00 240

Over 24-Drukwerk

24-drukwerk: de snelste online drukker! Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past. Jij bedenkt het, wij drukken het!