Pluspunten
Ze hebben gedaan wat beloofd was.
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan
Pluspunten
Leuk en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenHalf 9 s avonds is wel wat laat. Jammer dat het bedrijfje niet eerder open is.
Pluspunten
Vriendelijk, snel.
Verbeterpunteneen tafel was bovenop nogal beschadigd.
Pluspunten
Gewoon goed.
VerbeterpuntenNieuwe beschrijving om de tent op te bouwen. (ik heb begrepen dat die er inmiddels is)
Pluspunten
Alleen maar positief... vriendelijk en hulpvaardig!
Pluspunten
lampjes die wij huurden waren van goede kwaliteit
VerbeterpuntenCommunicatie naar ons toe was niet goed. Ik had een mail ontvangen, waarin stond dat ik voor het huren van twee snoeren lampjes 50 euro borg moest betalen. Ik kon echter zelf niet komen om de lampjes op te halen, mijn zus deed dat voor mij. Haar werd gezegd dat ze 100 euro borg moest betalen. Ik had geen print van de mail, omdat ik niet in het bezit ben van een printer. Uiteindelijk heeft mijn zus toch 50 euro borg betaald. Ook wordt er gezegd, dat je kunt sms-en als je vragen hebt, maar daar wordt niet op gereageerd.
Pluspunten
Komen afspraken na, tent goede kwaliteit!
VerbeterpuntenAndere breng en ophaal tijden ?
Pluspunten
Prima en vriendelijk geholpen
Pluspunten
Zeer flexibel personeel met prima materiaal dat gemakkelijk zelf is op te zetten.
Pluspunten
Alles ruim op voorraad
VerbeterpuntenGas heater onvoldoende voor tent van 4x4 als het buiten rond 10" is.
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenCommunicTie
Pluspunten
Eerlijk, creatief, betaalbaar, helder, efficient
Pluspunten
Duidelijke afspraken, snelle afhandeling en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenOpeningstijden in weekend zijn nog wat gering.
Pluspunten
Party-tent was zeer snel opgezet en afgebroken door jullie. Voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten...
Pluspunten
Flexibel en snel. Bellen, vragen, beschikbaar en een uur later al kunnen ophalen. Bij het ophalen gratis een set verlichting erbij ontvangen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Het wordt snel en makkelijk afgehandeld en het zijn fijne prijzen.
VerbeterpuntenHet komt allemaal nog een beetje onprofessioneel over, in de manier van communiceren en hoe de loods er uit zag.
Boteyken 349
3454 PD Utrecht