Pluspunten
Goed bereikbaar. Ook telefonisch zodat er op afwijkende tijden kan worden opgehaald en teruggebracht!
VerbeterpuntenCommunicatie per email verliep in het begin wat stroef toen ik vroeg of er met mij meegedacht kon worden. Hierop werd niet ingegaan.
Pluspunten
Op het laatste moment nog tafels kunnen regelen voor een barbecue. Goede service!
Pluspunten
Top tent, volgend jaar weer!!!
Pluspunten
Komen afspraken na. Snelle communicatie per mail en telefonisch.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede service, erg behulpzaam personeel.
Pluspunten
Snelle service en flexibel in ophaal en aflevertijden
Onderdeel beter opletten
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Helpt met laden en lossen.
Pluspunten
Snel simpel makkelijk fijn!
VerbeterpuntenOphaal en terugbreng tijden te gering. Fijn als dit ook eind vd middag kan.
Flexibiliteit in het ophalen en terug brengen
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Klantvriendelijk, gevoel van vertrouwen over en weer. Snel brengen en halen. Geen wachttijden. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenOpeningstijden om op te halen en terug te brengen van de spullen is vrij krap.
Pluspunten
Vanwege het sneuvelen van een flut partytent gekeken op internet voor een partytent om voor de "loop van hoop Zoetermeer" 24 uur door te komen. Ik kon meteen komen, kreeg ook nog korting voor het goede doel en de eigenaar kwam zelf kijken en meehelpen om de tent op te zetten. In een woord super... Thanks....
Pluspunten
Snel en duidelijk in communicatie. Denken mee.
Tafels kunnen schoner
Pluspunten
prima service, snelle communicatie en nauwgezet in nakomen van afspraken - heel fijn.
VerbeterpuntenIdee: help online de onervaren particuliere huurder nog wat meer op weg door een beperkt aantal 'pakketten': basis / uitgebreid / luxe etc. Dank voor jullie dienstverlening. Vincent
Pluspunten
heel super ! ook goed van 2 verschil 06 nummer, gewone en nood. en mailtjes ook heel duidelijk!
Verbeterpuntenwe hebben genoten met onze partytent ! :-)
Boteyken 349
3454 PD Utrecht