Pluspunten
Het zijn zeer gedreven mensen die heerlijk flexibel zijn en de klant nog echt als koning zien, ik zeg doen !
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar via telefoon of per email
Pluspunten
Alles kan besproken worden!
Pluspunten
Het liep allemaal lekker snel via de mail. Wijzigingen tussendoor ook geen probleem. Tent simpel op te zetten. En prijs - ook van heater - goedkoop. Daarom vorige week een tent gehuurd en deze direct doorgehuurd voor ander feest week erop.
Pluspunten
prima geleverd snel en top service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer correct en duidelijk in de afspraken.
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenOpbouw was een ramp. Wel voor betaald, maar uiteindelijk zelf bij moeten helpen en daardoor te laat klaar. Later wel samen nog besproken wat er mis ging, wat voor een deel niet aan Partytentverhuur te wijden viel.
Pluspunten
het was de eerste keer dat ik wat gehuurd had ,ik heb dus nog geen positieve of verbeterpunten voor u bedrijf.
Pluspunten
Heel klant vriendelijk .Flexibel en denkt mee met de klant.
Pluspunten
fijn dat ik nog op het laatste moment nog een tent kon huren
Verbeterpuntenprima zo je kan de tent nu ook overdag terug brengen en dat vind ik fijn
Pluspunten
Cliënt is bij jullie koning, Top!
VerbeterpuntenOpeningstijden!
Pluspunten
Zeer flexibel ophalen / brengen van een zeer nette party tent. Ik heb hem gebruikt om mijn sauna droog te kunnen bouwen. Voor heel weinig geld kon ik ook een kachel huren. Heel eenvoudig opzetten met simpele duidelijke handleiding. Snelle reactie per mail !
VerbeterpuntenBij een klein beetje wind kan de tent er al snel vandoor gaan. Tip zou zijn om een een paar plastic tonnen of zoiets te verhuren die je dan kan vullen met water.
Pluspunten
hele goede uitleg en makkelijk op zetten van de partytent
Pluspunten
Goede service, hoge kwaliteit gehuurde producten.
Boteyken 349
3454 PD Utrecht