Pluspunten
Erg fijn dat er niet op een dag gekeken wordt. Wij zijn zeer tevreden en zullen het anderen aanraden en zeker terug komen.
Verbeterpuntener was een haakje los bij de poot. Voor ons niet erg maar in de herfst gaat het harder waaien. dit hebben wij gemeld bij het terugbrengen.
Pluspunten
Alles zag er netjes uit .
VerbeterpuntenVindt dat de mogelijkheid moet komen om ook overdag de tent te kunnen ophalen .
Pluspunten
flexibel en snel geleverd
VerbeterpuntenHet ging nu goed, omdat het weer zich herstelde, maar ik miste de stormbanden, om te voorkomen dat het spul de lucht in gaat!
Pluspunten
Professoneel, vriendelijke en snelle reactie.
VerbeterpuntenHet was een surpriseparty, maar dit is door het afleveren van de goederen op het niet afgesproken adres, geen surprise meer geweest. Dat is jammer. Verder een prima bedrijf.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenDe prijs vond ik wat aan de hoge kant
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding was prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Jullie hebben ons heel korte termijn heel snel gehulpen, niets dan lof daarvoor! Tenten waren ook van uitstekende kwaliteit.
VerbeterpuntenIk vond de tarieven nog wel een beetje aan de prijzige kant, ook al geloof ik niet dat jullie vergeleken met alle aanbieders per sé heel duur zijn.
Pluspunten
Gereageerd via internet en binnen een paar minuten reaktie terug
Pluspunten
meedenken in de opzet van het feest, het halen en brengen van de geleverde spullen Dit was echt TOP!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettig snel mailcontact en flexibel in afleveren en ophalen
VerbeterpuntenEen tent van 4x6 zou ook een mooie maat zijn
Pluspunten
Gloed nieuwe partytent
Pluspunten
Snelle reacties op mail/telefoon
VerbeterpuntenSchimmel vorming op tentdoek.
Pluspunten
Prettige communicatie. Sympathieke deal met verlichting.
VerbeterpuntenMateriaal niet helemaal goed geleverd. Stokken zaten in verkeerde zakken en 1 tent was niet compleet.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar, ook na 18.00 uur. Toegangelijke personen en goede laad-los mogelijkheid.
Pluspunten
Afspraken nakomen
Verbeterpunten-Controleren of de tenten compleet zijn voordat het word uitgegeven - 2 tijdstippen op een dag open voor de tenten terug te brengen 12:00 tot 12:30 en 20:30 tot 21:00 bijvoorbeeld.
Pluspunten
Goede tent, prima service
Pluspunten
Mark is erg prettig in het contact. Hij denkt realistisch mee. Alles wordt netjes geleverd en afgehaald. Prima prijzen voor bier- en statafels. Prima dus!
Boteyken 349
3454 PD Utrecht