Pluspunten
Goede kwaliteit en service, goede tenten voor lage prijs
Pluspunten
Solide tent Makkelijk op te zetten Goede afspraken over halen en terugbrengen. Niet duur.
Pluspunten
Heldere communicatie
Verbeterpuntenhuurprijs klapstoeltjes (2,5e per stuk) is fors
Bedrijf beter zichtbaar. Is nu gevestigd in oude garage waar een klein plakkaat op de deur zit van het bedrijf. Huisnummer ook niet te vinden.
Pluspunten
Wij vonden het heel fijn dat we de spullen op de zondagavond konden terugbrengen. Het scheelde ons een halvedag vrij! Alles was netjes en schoon!
VerbeterpuntenGeen, alles was netjes geregeld
haal/brengtijden uitbreiden.
Pluspunten
Behulpzaam, flexibel
Pluspunten
Keurig geregeld allemaal ook terugbren uurtje op zondag
VerbeterpuntenVermeld de hoogte Vd tenten op de website!
Pluspunten
Snel leverbaar , kon later telefonisch nog iets bij reserveren en bij de tent ontbrak er een zijkant , werd netjes gebracht, super !!!!
Pluspunten
Leuk bedrijf en leuke eigenaren. Ik kan het iedereen aanraden.
Pluspunten
Snelle reacties op vragen, flexibel ingaan op veranderingen en aanvullingen van de bestelling.
Verbeterpuntenverpakkingshoezen en ritsen versleten (echt een heel klien puntje)
Pluspunten
Een goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle reactie op mail
Boteyken 349
3454 PD Utrecht