Mooie spullen, goede service. En niet onbelangrijk ! Mee denken.
Party catering De Vallei heeft het lunchbuffet verzorgd voor een gezelschap van ca. 30 personen tijdens onze familiedag op 13 oktober jl. Lunchbuffet was prima verzorgd en op afgesproken tijd aangeleverd. Buffet bestond uit gevarieerde en smakelijk broodjes, jus d' orange, melk en ruime keus uit fruit. Kortom complete lunch, die netjes op schalen werd uitgeserveerd. Na afloop ook alles weer op afgesproken tijd opgehaald. Bijzonder tevreden, prima service, vriendelijk personeel en goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Super tent, Ze helpen bij het inladen. Kon er nog een tent ter plekke bij huren
Pluspunten
Alles was goed geregeld
VerbeterpuntenAls er fruitbowl gedaan wordt, dan ook bakjes of brede glazen erbij doen.
Pluspunten
Het buffet was heel lekker.
Pluspunten
Lekker makkelijk communiceren via whap, mail en telefoon. Zaken kunnen makkelijk aangepast worden. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Heel aardig en vriendelijk personeel.
Verbeterpuntenvan te voren communiceren over hoe lang het vlees en de salade mag blijven staan. De salade was opeens verdwenen.
Pluspunten
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede tent
VerbeterpuntenBezorgkosten erg hoog
Pluspunten
Goed geholpen door medewerkers bij ophalen van tenten. Goede en snelle communicatie.
VerbeterpuntenOp de offerte stond terugbrengen aan het einde van de dag, de dag van te voren bleek dat ze de tenten toch liever in de ochtend terug wilde.
Pluspunten
De megaspies is echt fantastisch. Ik heb veel complimenten gehad over het vlees. De cateraar heeft alles opgezet, bleef bij het bakken en ruimende alles weer keurig op. Het personeel was zeer vriendelijk en werkte netjes. Ik zou ze zeker no een keer inschakelen; het was een groot succes.
VerbeterpuntenIk had bij de cateraar geïnformeerd of ze erbij bleven, maar ze gaven aan dat het alleen bij de opstart was. Ik had mensen geregeld die het zouden overnemen, maar dat bleek niet nodig omdat de cateraar alles van A tot Z verzorgde. Ik had het basispakket gekozen en wist niet of het voldoende was qua eten. Ik had zelf nog wat extra eten geregeld, maar dat was achteraf niet nodig geweest.
Pluspunten
Heerlijk vlees en ruim voldoende. Vele leuke reacties gekregen, echt eens wat anders dan een bbq. Keurig opgezet zoals afspraak en alles werd weer netjes de volgende dag opgehaald.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uniek in Nederland.
VerbeterpuntenDenk eens aan social media.
Pluspunten
Communicatie en prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Service op maat! Geweldige kwaliteit.
VerbeterpuntenIets heldere communicatie mbt voorwaarden zou fijn zijn
Pluspunten
toegankelijk, denkt mee, makkelijk te vinden
Pluspunten
Klantvriendelijk en behulpzaam
Verbeterpunten-
Pluspunten
Toen we er achter kwamen dat de tent een want miste en we belde werd het direct geleverd. Super service.
Pluspunten
* betrouwbaar * spullen in orde * prettig in contact
Schoonenburg 33
6714 GB Ede