Goede service, flexibel

Een tent met vloer, heaters gehuurd. Prima service. Tent was nog wel klam/vochtig bij uitpakken. Goede prijs kwaliteitsverhouding

Super goeie service!

Bram denkt goed mee en verleent een top service!

Super goeie service !!!!!

We hebben een super mooie verjaardag gehad ! Dit mede door de prachtige springkussen en de super goede service van jullie !!! Heel erg bedankt en zeker weten tot volgend jaar !!!

Alles conform afspraak tijdig en compleet afgeleverd en opgehaald! Goede service hoor!

Ik was erg blij met de service. Alles is compleet en tijdig afgeleverd en opgehaald. De verlichting was dubbel verhuurd, dus toen kregen wij een duurder alternatief tegen dezelfde prijs aangeboden. Gelukkig hadden we hierdoor topverlichting! De partytent was gemakkelijk op te zetten en ook helemaal compleet. Voor herhaling vatbaar!

Echt tevreden alles was netjes

Goede kwaliteit en service top!

Leuk springkussen en goede service

Onze dochter en haar vriendinnen hebben genoten op het kinderfeestje. Goede service met brengen / halen en afspraken. Dank!

Goed geregeld

Goede service, heldere afspraken, goed materiaal.

Goed, duidelijk en prima service

Goed, duidelijk en prima service

Goede prijs/kwaliteit, snelle reacties.

We zijn erg goed geholpen, ze zijn goed bereikbaar. Heel fijn! We gaan het zeker nog eens doen.

Makkelijk en snel.geregeld

Makkelijk online bestellen en ruim aantal dagen voor ophalen en terugbrengen

Ik was en dag te laat om op te halen had niet gezien dat ik moest de dag voor ophalen dat ik had de tent nodig. Was geen probleem kon ik toch de volgende dag ophalen vond ik zo goed geregeld echt top.

Goede service, prima materiaal en goede prijs.

Reageerd snel via app en mail, goede service. Spullen zijn zoals omschreven / afgebeeld.

top

mooi springkussen en goede service!

Prima gegaan!

Goed geregeld en vriendelijk geholpen

Vlot geholpen en goed meegedacht

Slecht kwaliteit tent

Servic op zich prima Kwaliteit tent minder Zaten ook niet genoeg haakjes bij. Weet niet of we het droog hadden gehouden als het zou regenen

Snel, behulpzaam

Snel geregeld met huren, zelf extra bij gehuurd om ons feest toch top te maken! Goede prijs.

Wederom helemaal blij!

Perfecte service! Goede en snelle afstemming

Heerlijk springkussen, goede service

Goede communicatie

Goede communicatie Het allerbelangrijkste, de tent was top. Flinke regenbuien gehad, maar door tent geen last van gehad. Makkelijk in elkaar te zetten L6xB4

prettige service

Tent was ietwat oud maar voldeed wel prima. Geluidsbox met microfoons waren een groot succes! Bram is prettig in de communicatie en regelt het betrouwbaar.

Goede service!

Last minute een party tent gehuurd bij deze verhuurder. Alles erg goed geregeld. Op donderdag is de tent gebracht en opgezet dit verliep erg snel en soepel. Zaterdag gebruik gemaakt van de tent. Erg veel regen gehad, de tent lekte niet dus kwam erg goed van pas. Zondag om 12.00 uur is de tent weer opgehaald.

Erg goed bedrijf

Mooie springkussen Niet duur

06-36120412

Over Partytentverhuur Den Bosch

Partytent- en Springkussenverhuur Den Bosch is actief in de regio Den Bosch sinds 2013. Wij verhuren een divers aantal soorten en maten tent en de volledige inrichting ervan. Meubilair, bbq's, verwarming, licht en geluid, springkussens, stormbanen, drank, houten spelletjes JBL Partyboxen, grote koelkasten, steigerhouten barren etc. Daarnaast bieden wij als service het bezorgen van het geheel, of het opbouwen en afbreken. Kortom, wij hebben alles in huis om uw feest volledig aan te kleden.