Prettige ervaring

Fijn contact met Bram. Ook in het weekend te bereiken.

Prima tent

Fijne vent die het heeft opgebouwd en afgebouwd. Tent was perfect voor het weekend

Gave ster tent en super service!

Gemakkelijk te bestellen. Bij het ophalen goede hulp gekregen. Mooie stevige spullen gehuurd, die eenvoudig te vervoeren en op te zetten zijn.

prima spul tegen een nette prijs.

Top, ophalen geen probleem. Apparatuur werkte naar behoren en het terugbrengen was top service!

Goede materialen en uitstekende service!

Heb nu twee keer tenten gehuurd bij dit bedrijf.Goede materialen en alles wordt keurig en op tijd aangeleverd. Zeer tevreden en zeker een aanrader als je iets te vieren hebt. Wij hebben ons feest hierdoor coronaproof kunnen vieren. Buiten, op afstand en in kleine groepjes!

Hele goede service en prima prijs kwaliteitsverhouding

Prima geholpen, bierkoelers werkten goed.

Zie zin hierboven

Heel erg goed

Vriendelijk, meedenkend, hulpvaardig. Ik merk dat mijn recensie alleen verstuurd kan worden als ik akkoord ga met plaatsing review, maar ik wil NIET dat mijn review gebruikt wordt. Het is alleen voor jullie, om te weten dat ik erg tevreden ben.

Snel en op korte termijn geregeld

Snel en op korte termijn geregeld en ook meegedacht ivm weersomstandigheden

Hele goede service

Er ontbrak een stukje van de tent, die werd meteen nageleverd waarna er ook geholpen werd met opbouwen!

Volgens afspraak

Perfect !

Alle spullen waren netjes in orde. Werd geholpen met de tent in de auto laden. Prima service, Ik kom hier zeker terug zodra ik iets wil huren.

Flexibel en servicegericht

Goede ervaring!

Flexibel, klantgericht en volledig!

Mijn zoon's eindexamenfeest was áf door de mogelijkheid van het brede assortiment van jullie. Alles in één keer besteld en geleverd. klantgericht, schoon en snel. Beveel het iedereen aan.

GEWELDIG

Springkussen was een groot succes. Gaan we zeker vaker huren!!

SUPER

WAS PERFECT GEREGELD ,MOOIE TENT EN ZEER GOEDE MONTAGE BESCHRIJVING.

Snelle service nette prijs

Snel en netjes geregeld

Super! in zeer korte tijd alles nog kunnen regelen. Dikke plus op het feest!

Tuinfeestje met +30 graden! Door de bierkoelers het drinken de hele dag en avond heerlijk koel kunnen houden. Lauwe flesjes bijvullen..geen probleem, alles snel koel! Tentje voor de schaduw en een kussen voor de kids. Topfeestje! Bezorging volgens afspraak mooi op tijd. Volgende keer niet tweemaal nadenken om zo'n feestje te geven. Partytentverhuur, bedankt!

Snel en goed contact!

Snelle service. Goed contact. Goede stevige en degelijke tent waar we veel plezier van hebben gehad tijdens ons zelf-georganiseerde festival weekend!

Gewellllllldig om met dit meedenkend bedrijf samen te werken!!!!

Heel fijn om samen met dit bedrijf ideeën uit te wisselen, om zo uit te komen tot een fantastische, geslaagde dag! Onze complimenten en onze hartelijke dank aan het gehele team! Graag tot een volgend evenement!

Ik heb bij jullie de easy up tent gehuurd. Het was binnen een aantal minuten al bevestigd. Werd vriendelijk behandeld bij het ophalen van de tent. Ook het contact via whatsapp, sms en bel was goed en snel. Ook zat er een duidelijke beschrijving bij de tent.

prima verzorgd

gemakkelijk besteld, netjes geleverd, de partytent zag er netjes uit en was goed op te zetten

Op laatste moment besteld en zelfde dag nog geleverd. Helemaal top

Uitstekende service

Was op het laatste moment op zoek naar een partij die alles kon leveren voor een surprise party. Alles wat ik zocht was te huren en daarnaast was de kwaliteit en staat van de materialen uitstekend en alles was schoon intakt en net gewassen. Ik raad ieder aan om partyverhuur uw feest te laten verzorgen. Mvg Ben Baginda

06-36120412

Over Partytentverhuur Den Bosch

Partytent- en Springkussenverhuur Den Bosch is actief in de regio Den Bosch sinds 2013. Wij verhuren een divers aantal soorten en maten tent en de volledige inrichting ervan. Meubilair, bbq's, verwarming, licht en geluid, springkussens, stormbanen, drank, houten spelletjes JBL Partyboxen, grote koelkasten, steigerhouten barren etc. Daarnaast bieden wij als service het bezorgen van het geheel, of het opbouwen en afbreken. Kortom, wij hebben alles in huis om uw feest volledig aan te kleden.