Goed geregeld, netjes volgens afspraak.

Super goed geregeld. Netjes volgens afspraak geleverd en opgehaald. Makkelijk in gebruik en vriendelijk personeel.

Helemaal super

Alles ging heel erg vlot en professioneel. Enige minpunt was, toen we maandag om 8.30 uur de tenten terug kwamen brengen, de deur op slot zat en het pand er verlaten uitzag. We hebben geklopt, aangebeld. Net toen we dachten dat het echt gesloten was, kwam er iemand van boven aangesneld. En zo kwam alles toch nog goed ;)

Goede service en vriendelijk personeel

Tweede keer dat we voor een feestje wat tafels, verlichting, glazen en serviesgoed hebben gehuurd. Alles naar goede tevredenheid verlopen.

Prima party tent

denkt met je mee!

Goed overleg mogelijk over levertijd. Goed gedaan Han!

Fijn geregeld

Degelijke spullen, alles stond netjes klaar

Zeer goede flexibele service

Zeer fijne menselijke flexibele service. Bedankt dat we de tenten later terug konden brengen.

Prima, zoals het hoort.

Niet onderscheidend van anderen.

Heel behulpzaam en fijne service

Voor onze bruiloft huurden we 2 stertenten. Vanwege allerlei versier plannen wilden we graag een stertent van te voren opzetten en opmeten. Han was zo vriendelijk om dit mogelijk te maken zonder extra kosten! Na het huren van de tenten die eigenlijk terug zouden moeten op zondag, mochten we de tenten op maandagochtend inleveren. Allemaal dingen die ze niet hoeven te doen, maar die ze wel doen. Heel fijn dus alles bij elkaar!

Prettig contact en volgens afspraak uitgevoerd

Prima verlopen, in eerste instantie wat lastig afspraken maken, maar uiteindelijk wel flexibel en meedenkend. Hartelijk bedankt!

Zeer klant gericht

We hadden op korte termijn een tent nodig voor een feestje, en dat was binnen 2 dagen geregeld.

Contact met de personeel was erg goed. Geweldige tent zeer snel klaar met opzetten.

Klantvriendelijk

Ik ben zowel per mail als Door de 2 bezorgers persoonlijk ėn klantvriendelijk geholpen

Offerte werd snel beantwoord, goed geholpen bij het ophalen van de spullen, erg fijn!

vriendelijke

helemaal te vrede

Prima spullen en goede service, redelijke prijs ook

Perfecte service!

Alles goed geregeld, zeer flexibel.

Goede service en vriendelijk

Helemaal top geregeld!

Degelijke spullen, ruim aanbod en snelle en flexibele afhandeling

Degelijke spullen, ruim aanbod en snelle en flexibele afhandeling

Super service, snel en flexibel gehandeld!

Pluspunten

Heel vriendelijk , goed materiaal en perfecte service kortom top!

Pluspunten

Flexibel in afhalen en terugbrengen, redelijk bij contacteren schade aan gehuurde (niet veroorzaakt door mij). Fijn geregeld!

Help klant eraan te denken het gehuurde te controleren, voor het mee genomen wordt

Pluspunten

Best wel vlug een antwoord op he vragen. Super behulpzaam.. en betaalbaar.

Pluspunten

Flexibel en leveren op tijd volgens afspraak

Raedeckerstraat 3

5623 EX Eindhoven