Heel tevreden.

Goede spullen en service.

Super services, goede communicatie, mooie spullen

Superservice, flexibel, compleet, betrouwbaar, kwaliteit

Op 30 september hadden we een event georganiseerd voor de Bestse huisartsen en apothekers. Als niet ervaren organisatoren, hadden tot op het laatste moment nog aanpassingen. Partytenten ging hier flexibel mee om, waardoor we op het moment dat het nodig was, alles ter plekke hadden voor een geslaagd feest.

Helemaal goed

Flexibele levering

Prima geregeld.

Afspraken waren duidelijk, spullen op het afgesproken moment beschikbaar, vriendelijk geholpen.

Goede en vriendelijke service

De service was erg goed, er werd ter plekke meegedacht mogelijkheden voor verhuur echt top!

Goede service.

Tevreden over het Materiaal, uitleg en mailwisseling. Fijn dat er rekening werd gehouden met het weer en de tent op een dag later, op maandag, teruggebracht kon worden.

Prima service en prima prijs

Dikke duim.

Leuke popcornmachine!

Was een hele leuke popcornmachine. Prima service

Uitstekende spullen

Alles is goed onderhouden en makkelijk op te zetten.

Alles op tijd gebracht en opgehaald. Duidelijke beschrijving.

Uitstekend bedrijf

Ik had 6 statafels en 2 chafing dish gehuurd. Zag er allemaal prima uit. Alles lag klaar toen ik het ophaalde. Terugbrengen ging ook prima. Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk op te zetten tent.

De tent was makkelijk op te zetten. Het regende die dag wel en toen merkte we dat hij niet helemaal waterdicht is... Via de stalen constructie drupte er druppels.

100% aan te bevelen

Vriendelijke eigenaar en denkt mee 's er iets niet op voorraad is. Zeker aan te bevelen.

Perfecte kwaliteit en goede spullen

Fijn thuiszorg op afspraak.

Top bedrijf met top service.

Ze denken graag met je mee.

Snelle service!

Zeer behulpzaam bij keuze tap. Zelfs nog optie om kleiner fust erbij te doen. Tafels en stoelen waren schoon en goed. Aflevering helemaal volgens planning. Niets te klagen!

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen

Meedenkend in organisatie, flexibel waar het kan.

Prettig en snel

Prima service, zelfs last minute geen probleem!

Vriendelijke en flexibel mensen. Al jaren klant

Goede en schone attributen

7 dagen van de week zijn de spullen op te halen en weg te brengen Schone nette attributen

Alles op tijd geleverd en prima materiaal

Komen hun afspraken na dat is als je een feest geeft voor de 21 verjaardag van je dochter heel belangrijk want je hebt al vanalles aan je hoofd

Niets op aan te merken.

Aardige bezorging, prima spullen (biertafels, statafels en grote koelkast)

Top geregeld!

Stoelen en tafels gehuurd. Lekker in de buurt, prima materiaal voor een mooie prijs!

Lekkere suikerspin met goede service

Wat een ontzettend aardig personeel. Dachten meteen met mij mee. En materiaal was top en ruim voldoende. Geen extra kosten voor suiker en stokjes

Raedeckerstraat 3

5623 EX Eindhoven