Een aanrader!

Komen afspraken nu, zijn op tijd, voldoet aan verwachting

Snel antwoord via email en prima klantenservice.

Prettig bedrijf

Keurig op tijd, prima geregeld

We waren blij met de communicatie, van te voren en tijdens levering en ophalen. Ook nette en goede spullen! Alleen zijn de rokken vd statafels bijna aan vervanging toe, zaten gaatjes in! Daarnaast zou ik bij een bepaalde vanaf prijs en 5 glazen of meer pas vergoeding berekenen. Er sneuvelen er altijd wel 1/2/3 ook bij normaal gebruik op een feestje met 60 man zoals bij ons. Dan is achteraf een rekening van €4,50 conform de afspraken maar toch een beetje 'triest'. Dat is een tip. Verder super tevreden en we weten jullie ook bij een volgende feestje zeker te vinden. Mvg Maud

Prima service: bestelling ging gemakkelijk via hun website en het personeel is vriendelijk

Zeer tevreden!

Vriendelijk in de omgang. BBQ deed het perfect en werd op tijd geleverd daardoor hebben we een gezellig bedrijfsetentje gehad. Zeer tevreden.

Topservice met toplui

Snelle service, erg betaalbaar en zeer flexibel

TOP service!

Altijd snel geregeld!

Fijne en professionele partij.

Op het laatste moment had ik een tent nodig. Ze wilde graag met me meedenken en konden snel schakelen.

Goede service en communicatie

Fijne spullen, goed geregeld

Geweldig goed en snel geregeld.

Snel via site geregeld en stip met afhalen en terugbrengen. Hele aardige eigenaar.

Zeer goede service

Snelle reactie op de aanvraag en klantvriendelijke medewerkers!

Goede afspraken en denken mee om de juiste producten te huren

Prima adres

Goede service, artikelen prima, aardige eigenaar!

Goed en fijn bedrijf

Op korte termijn de juiste spullen kunnen huren dat ik nodig had. Fijne ontvangst door Han.

Zeer klantgericht, flexibel, verhuurbedrijf voor een geweldig feest!

Inmiddels meerdere jaren het vaste adres wanneer we een feestje geven. Van Partytentverhuur tot statafels, verlichting en geluidsapparatuur. Al die jaren dezelfde service! Maakt dat je er graag weer terug komt!

De kinderen hebben ervan genoten

Goed geregeld en gehuurd voor een goede prijs.

Vriendelijk, behulpzaam.

Prima service en zeer goed huurmateriaal.

Het huurmateriaal is zeer goede staat. Fijn verhuurbedrijf, behulpzame mensen die graag meedenken met je feestje. Tot de volgende keer.

Geweldige medewerking en snelle service

Prima en meedenkend bedrijf. Dank voor de snelle levering!

Flexibele service, snel geregeld

Voor een diner een tafel en wat stoelen gehuurd en is erg goed bevallen. Op- en afhaal moment kon flexibel ingepland worden met fijne service.

Snelle afhandeling van aanvraag . Goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke en behulpzame service

Matige ervaring

Communicatie via mail verliep ok, moeilijk om een leverafspraak te maken die ons uit kwam, ondanks dat je €65 betaald voor de leverkosten. De luxe voetbaltafel die is gehuurd was meer normale kwaliteit dan 'luxe' . Al met al een matige ervaring die de totaalprijs niet waard was.

Geweldige service

Super fijn hoe de communicatie is gegaan en de afspraken zijn nagekomen. Flexibel in het meedenken wat ons een super leuke avond heeft bezorgd. Partytentverhuur Eindhoven, Bedankt!

Snel geleverd Beleefd En meedenken

Raedeckerstraat 3