Zeer professioneel geholpen. Goedkoop en vriendelijke personeel. 😉

Ruim assortiment maar niet alles compleet/schoon

Erg ruim assortiment maar gehuurde shaving dishes en soepketels waren niet helemaal schoon en hebben we vooraf zelf nog goed schoon gemaakt. Gehuurde sjoelbak miste een steen en we misten uitleg bij het stokken vangen. Aangevraagde marktkramen waren in eerste instantie niet allemaal voorradig waardoor we in 2 soorten geleverd zouden krijgen. Op laatste moment is dit alsnog goed gekomen en kon men 1 zelfde soort marktkraam leveren zonder meerprijs (Erg netjes!) Verder vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen.

Prima, Helder, top service

Ging erg gemakkelijk van bestellen tot afhandeling.

Prima service en goed meegedacht!

Prima service en goed meegedacht!

Aardige mensen

Gemakkelijk online te reserveren voor n leek als ik. Hele aardige en vriendelijke mensen.

Top service!

Fijn bedrijf!

Prima service, stipte levering!

Prima service en stipte levering. Goeie ervaring.

Goede service, vriendelijk geholpen

Goede service, mooie partytent

Bestellen is duidelijk en uitvoering volgens afspraak

De communicatie loopt vlot, de gehuurde spullen zijn goed in orde en brengen en halen is betrouwbaar volgens afspraak. vriendelijk personeel.

Een partytent gehuurd met enkele toebehoren. Vragen werden telefonisch en schriftelijk snel, goed en zeer vriendelijk afgehandeld. Prijzen zijn heel redelijk. Halen en brengen in goed overleg.

Prima voor een feest

Prima verhuur van partybenodigdheden

Prima verhuur; breed aanbod; klantvriendelijk

Super goede service gezellige mensen en denken met je mee Voor iedereen aan te raden!

Super tevreden over het personeel als over de diensten die ze verlenen

Fantastische service, snel en zeer klantvriendelijk!

Bedankt voor de topservice en jullie advies om alles goed te combineren zodat het totaalplaatje klopte!

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. En zeer gezellig en goed geholpen.

Goed meedenken en flexibel

Ze denken erg goed mee, je kunt met je vragen goed terecht, kleine wijzigingen doen ze niet moeilijk over. Ik ben erg tevreden!

Goede kwaliteit marktkraam en deskundig personeel

Goede kwaliteit marktkraam en deskundig, vriendelijk personeel. De marktkraam werd snel en handig opgezet en na afloop, weer afgebroken. Ook een goede communicatie via mail contact.

Fijne snelle service met mooie producten

Voor de studentenvereniging hadden wij marktkramen nodig. Via de mail en telefoon wordt snel gereageerd. Alleen mail naar ons toe kwam soms in de spam helaas. Ophalen was heel makkelijk. Volgende keer weer zeg ik!

Good service

Delivered on time and good quality

Uiteindelijk kwam het goed, maar het contact verliep niet echt vlot.

De geleverde spullen waren goed en dat het wat later kwam was goed te verklaren (ongelukje met het vrachtwagentje) De contacten verliepen moeizaam. Als ik zelf niet was gaan bellen, dan was er niets gekomen vrees ik. De nota kwam op het nippertje en moest meteen betaald worden. Eerlijk opbiechten van één gesneuveld glas leidde tot een betaling van € 1,50. Een beetje kinderachtig. Ik begrijp dat er situaties kunnen ontstaan dat betaling op zijn plaats is, maar één gebroken glas moet toch inbegrepen zijn bij de prijs. Wat als ik geen contant geld had gehad? Had ik dan een aanvullende nota gekregen?

Makkelijk geregeld voor een goede prijs

Makkelijk en snel geregeld voor een goede prijs

totaal positieve ervaring,makkelijk, vriendelijk zonder gedoe!

totaal positieve ervaring,makkelijk, vriendelijk zonder gedoe!

Flexibel wat betreft ophalen en terugbrengen en gehuurd materiaal in orde!

Raedeckerstraat 3

5623 EX Eindhoven