Fijne gasten, behulpzaam en vriendelijk, helemaal top

Partytent gehuurd op vrijdag, alles stond netjes klaar, kon zo de bus in. Het terugbrengen was ook geen probleem, zelfs op zondag was men aanwezig.

Super service

Netjes opgebouwd, sleutel meegenomen en alles stond klaar toen we thuis kwamen! Een dag eerder (zondag!) opgehaald ivm verwachtte storm op komst, super!

Afspraken nakomen. Strak georganiseerd. Goede instructies

Vriendelijke jongens, heel correct, snel. 10 punten!

Wij konden op zeer korte termijn (voor de volgende dag) statafels en stoelen bij jullie regelen. Heel fijn dat wij zelf een voor ons geschikt moment voor het ophalen van de tafels en het retourneren konden kiezen.

Gewoon perfect gegaan.

Duidelijke afspraken. Komen deze ook na 👍

Mijn ervaring was goed

Vriendelijk geholpen en alles correct afgehandeld

Matige service

Het ophalen was op zich geen probleem. De zak waarin de tent zat (6x3) was gescheurd, de tent zelf was vies. Inleveren was een probleem omdat ze al om 16:30 niet meer aanwezig waren. Wij kwamen niet uit de buurt dus een dag later inleveren was geen optie. De tent opruimen ging bijna niet ivm de kapotte zak, geen doen dus. Op aanvraag kon men de tent ophalen voor ruim €37....en dat voor een ritje van 8 km. Goedkoop om te huren, maar verwacht geen service.

Top service, top product tegen een goede prijs

Heb een uitstekende service gekregen bij Partytentverhuur Eindhoven. Snelle en goede communicatie, staan klaar voor je, denken met je mee en heb werkelijk waar een top product tegen een goede prijs mogen huren. Volgende keer weet ik waar ik mijn spullen weer ga huren, dank hiervoor! En de foto's volgen ;-)!

goed materiaal, contact en service.

partytentverhuur Eindhoven denkt mee en levert het materiaal en een service voor het slagen van je evenement.

Zelfs last minute top geregeld!

Ik heb een dag van tevoren twee statafels aangevraagd. Geen enkel probleem!

Klantvriendelijk . Komen de afspraken na.

Denken mee met mij als ik vragen heb, bijvoorbeeld over het type heater dat ik kan huren, of over het opzetten en afbreken/ophalen van de tent. Alleen jammer dat ik op de dag dat de tent opgezet werd bij mij gebeld werd met de mededeling dat Partytentverhuur nog uitsluitend een tent in de kleur zwart had. Ik had liever een lichtere kleur gehad. Verder keurig, ook in benadering bij het opzetten en afbreken van de tent.

Flexibel!

Ondanks dat ze zelf wat logistieke uitdagingen hadden hebben ze het voor ons fantastisch opgelost! Dankjulliewel!

Super goede en fijne ervaring!

We hadden een hele late reservering en er werd meteen met ons meegedacht om het toch mogelijk te maken op zo een korte termijn. Ook met betaling ging het makkelijk en waren ze er op de tijden die afgesproken waren. Kortom een hele fijne samenwerking!

Makkelijk te benaderen, easy going gewoonweg perfect in de samenwerking.

Goed geregeld!

Fustje met tafeltap besteld voor zaterdagavond. Fijn om op zondagmiddag weer te retourneren en niet lastig met werk doordeweeks. Gewoon goed en netjes geregeld.

Alles perfect!!

100% tevreden en perfecte service Enige kritiekpunt is dat er niet altijd iemand aanwezig is!

Goede tent. Strak geregeld

Goeg geregeld bij Party Tent verhuurt Eindhoven.

Tent was prima, service kon beter

Tent besteld met voetgewichten. De voetgewichten zijn zonder iets te zeggen op de parkeerplaats neergezet op een parkeerplek die duidelijk als gereserveerd staat aangegeven. Het opbouwen van de tent de dag daarop ging snel, de tent was op zich prima. Een buis was niet goed vastgeklikt, op zich niet direct gevaarlijk maar wel slordig. De dag daarop zou de tent om 11:00 uur weer afgebouwd worden, het team kwam pas om 13:00. Gezien de prijs die betaald is voor de huur en de service had deze punctueler mogen zijn en met betere communicatie.

Snel en goed geregeld!

Ik had op korte termijn een tentvloer nodig. Dit was met 1 telefoontje geregeld. Prima vloer en prima service voor een goede prijs.

Betrouwbare dienstverlening

Afspraken worden perfect nagekomen Kleine wijzigingen in de bestelling werden soepel geregeld (toelichting bij uitzetten klaptafel ontbrak)

Nette en goed kwaliteit tent, communicatie ook top.

Zoals bovenstaand nette goede kwaliteit tent. enige punt was dat het doek niet heel goed over het frame heen paste. communicatie met kantoor was goed.

Heel goede service

Conform afspraak, geleverd wat ik nodig. Apparatuur werkte correct. Goede service. Goede uitleg. Goede locatie.

prettige bediening en goed materiaal.

De herkenbaarheid van het filiaal zou beter kunnen. Je rijd er te makkelijk aan voorbij.

Raedeckerstraat 3

5623 EX Eindhoven