Pluspunten
Alles was netjes afgehandeld, contact was prettig. De tafels en stoelen waren van top kwaliteit.
Wijnglazen aan de kleine kant. Ik had liever advies gehad dat er twee heaters nodig waren voor deze tent.
Pluspunten
Hele goede service.. ik zou hier vaker dingen bestellen voor een feest
Pluspunten
Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede communicatie, denkt mee en komt afspraken na.
VerbeterpuntenTenten verhuren waar aan de onderkant niet tocht.
Pluspunten
Goed en netjes gewerkt.
Pluspunten
vriendelijke man die mij vriendelijk te woord stond, afspraken kunnen prima gemaakt worden.
Pluspunten
- goede communicatie - ze staan altijd voor u klaar wanneer u ze nodig hebt, ook tijdens uw evenement! - een hele goede afhandeling - eerlijke en betrouwbare mensen
Pluspunten
Na mijn bestelling werd ik direct gebeld voor een afspraak en kreeg ik een mail. Heel netjes.
VerbeterpuntenDe tent was niet helemaal tot aan de grond waardoor er nog steeds wind onder de tent vandaan kwam en dat was jammer. De heaters namen superveel stroom af waardoor steeds de stoppen doorsloegen en dat was ook jammer.
Beste Benschop: de meeste professioneel partytenten zijn niet tot aan de grond wegens lucht doorstroming voorschriften. we moeten ons voorlopig aan houden maar het staat in onze agenda om dit op te lossen. wat betreft heater : we hadden u geadviseerd om gasheater in deze zeer koude dagen te nemen. maar dat heeft u niet gedaan. ook bij levering hebben we u uitgelegd dat u deze 2 elektrische heaters niet aan een stopcontact moet sluiten. we wensen u een fijne dag verder.
Pluspunten
Bezonder vriendelijk. Duidelijke afspraken die ook werden bevestigd. Goede uitleg van de producten. Zelf verkeerde tafel besteld, werd later omgeruild.
VerbeterpuntenBij linonade fontijn zaten tuitjes die niet vast bleven zitten. Reeds gemeld aan eigenaar.
Pluspunten
Goede uitleg en advies over de percolator. Heerlijke koffie kunnen presenteren. Kapstok heel stevig . Goede oplossing met de vele haken die er aan zaten om in dit geval de vele winterjassen van onze gasten aan te hangen.
Pluspunten
Alles werd op tijd gebracht en gehaald.
VerbeterpuntenGevraagd of er champagne in de limonadefontijn kon. Jazeker werd er gezegd. Nu dat kan dus niet vanwege de bubbels. Bij ophalen meldde ik dat en ik had het gevoel dat men dit ook wist. Jammer.
geachte mevrouw , bij de apparaat in de beschrijving wordt aangeven dat ie geschikt is voor :cocktail , champagne , limonade en dit soort vloeistoffen .deze informatie hebben we ook aan u door verteld. we wisten niet dat ie niet geschikt voor bubbels houdende dranken zou zijn.we verzamelen deze ervaring voor volgende klanten.onze excuses voor de ongemak.
Pluspunten
Partytent snel opgebouwd. Alle gehuurde spullen van goede kwaliteit en schoon
Pluspunten
Zijn professionele medewerkers
Pluspunten
Goede service en prima materiaal!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Indien je vragen hebt staat men direct te woord en kan van alles geregeld worden. Als je betrouwbaarheid wil is dit een aanrader !!
Verbeterpuntenzo niet te benoemen !
Pluspunten
Helemaal tevreden tent en andere spullen gebracht en opgebouwd en na het feest alles een sopje gegeven en de eigenaar alles weer afgebroken geen omkijken na direkt ook borg terug ontvangen ..top
Markerkant 1046
1316 AJ Almere