Pluspunten

Vriendelijk, aquraat, goede tent, stond snel. Duidelijke afspraken. En dit is ook na meerdere keren zo!

Pluspunten

Ze waren hartelijk, de tent was tip top in orde. Konden de tent afhalen op gewenste tijdstip en ook het terug brengen ging prima. We hadden tevens een heater gehuurd die ook helemaal goed was.

geen

Pluspunten

Goede en duidelijke informatie. Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Keurige bezorging volgens afspraak en als het wat later wordt even een belletje, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Heel prettig!!

Pluspunten

Snel en goed geholpen

Pluspunten

Goede service. Op tijd gekomen, op tijd gehaald. Erg tevreden

Pluspunten

Doen niet moeilijk leveren wat gevraagd word.

Niet van toepassing

Pluspunten

Keurig, snel en flexibel verhuurbedrijf. Bedankt nog voor de goeie service. We hebben een top feestje gehad in de Easy up tent :)

Pluspunten

Snelle reaktie, eerlijk goed advies

Verruimen terugbreng en ophaal momenten.

Pluspunten

Snel, duidelijke afspraken, vriendelijk, goede afhandeling, mooie party tent en aanverwante spullen. Topfeest gehad dankzij de supergave partytent !

Pluspunten

service gericht

geen

Pluspunten

hallo met piet louter. Ik heb twee keer een partytent gehuurd en was zeer tevreden over het afhalen en terug brengen. De afgesproken tijd werd keurig nagekomen en de borg was keurig in orde. Ik zou zeker weer bij jullie een tent huren als ik een feestje heb.

Nee. Ga zo door Groetjes,Pieter louter

Pluspunten

Vriendelijk, snel, goed materiaal

Volgende keer verlichting mee voor het afbreken.

Pluspunten

Joey and the team are great. Patient, helpful and good value for money! we will definetely use them again

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor ons evenement in november 2017 hebben contact gezocht met Partytentverhuur. We kregen snel reactie en alles werd in overleg met hun voorbereid. Op locatie kwamen wij enkele hobbels tegen welke zij op een snelle en professionele manier hebben opgelost. Mede door hun adequate manier van reageren is ons evenement een succes geworden. Ook de afhandeling daarna was oké. Wij kregen ook hulp van de medewerkers met het sjouwen van onze spullen wat niet tot hun taak behoorde. Dank voor jullie inzet en succes met jullie bedrijf. Van ons krijgen jullie een dikke 8.

geen

Pluspunten

Goede service, keurig op tijd, zeer vriendelijke man (Joey) , concurrerende prijs en mooie , goede partytent die ook nog eens makkelijk op en af te zetten was

eigenlijk niks

Pluspunten

Professioneel. Snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering. Alleen deed de gasfles het veel minder lang dan verwacht. We hebben uiteindelijk een gasfles voor de heater bij de buren moeten lenen.

Aantal uren vragen hoelang de heater het moet doen. Anders tegen betaling een extra fles bij leveren.

Pluspunten

- goed contact - afspraak = afspraak - nette en betrokken medewerkers

Pluspunten

Goed geregeld

Pluspunten

Personeel is klantgericht en het bedrijf levert kwalitatief goede producenten af. Prima service!

n.v.t.

Pluspunten

Vriendelijk en heel toegankelijk!

Niks

Pluspunten

Op het laatste moment hadden wij nog een party-tent nodig en dit was dezelfde dag nog te regelen! Met de duidelijk handleiding was de tent goed zelf op te zetten. Makkelijke communicatie met de verhuurder. Wij komen zeker terug!

Pluspunten

flexibel goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Altijd bereikbaar en niks een probleem

Is er niet

Pluspunten

Zijn goed bereikbaar en leveren goede spullen!

Rijnlanderweg 855

2132 NM Hoofddorp