Hele goede service en snelle reactie

2 deuren besteld en bij aflevering bleken ze beide beschadigd, OP de rand vlak boven het slot du daar kon je helaas niet langs kijken. Nadat ik foto's van de beschadiging had opgestuurd weren meteen 2 nieuwe deuren toegezegd. Snel en netjes

Levering en de communicatie over de leveren was snel en duidelijk. Deur geleverd volgens afspraak

zeer goede service

goed geholpen ,ook bij een latere bestelling gelijkertijd geleverd .

TOP

Prima service goede prijs goede kwaliteit.

Goede ervaring

Goede ervaring. Snel geleverd.

Alles is goed

Snelle reactie en Snelle bezorging

Makkelijk te leggen, goede kwaliteit

Mooie vlonder, makkelijk te leggen en zachte structuur. Enige minpunt: wij hebben hem in het lichtbruin en je ziet snel de modder en vlekken erin. De buren hebben grijs en dit scheelt enorm

Prima en netjes afgeleverd

Geweldig.

Snel in huis en super kwaliteit en niet meer uitglijden op een natte vlonder.

makkelijk te bestellen en goede service

Ik heb mijn bestelling snel kunnen doen en met de medewerker alles doorgenomen. De bezorging ging ook prima.

Perfecte service, vriendelijk en behulpzaam.

Goede communicatie, snelle levering en snelle reactie op mails.

Terugkoppeling traag maar uiteindelijk effectief

Nav een omissie in de levering dit gereclameerd maar naar een week nog geen antwoord waarop een nieuwe mail welke uiteindelijk werd beantwoord en de ontbrekende spullen direct werden toegestuurd

goede service

korte opvolging. Vlotte levering. Snelle afhandeling

Correct goede prijs en snel

Concurrentiële prijs snel geholpen en degelijk mareriaal

Goede levering goed materiaal en betaalbaar.

Het materiaal wat geleverd werd ( in mijn geval vlonder delen van kunststof) is in goede staat en niet beschadigd. Goede kleur kwaliteit en het materiaal is makkelijk te verwerken. Tevens zijn de totaal pakketten die ze leveren voor de vlonder perfect. Bedankt.

Mooie deuren uiteindelijk goed advies gehad.

Wij hebben 5 deuren besteld inclusief beslag. Goede kwaliteit. De eerste keer in de showroom werden we niet geholpen. de 2e keer een goed advies gehad. Ook de service achteraf was goed. 1 defecte handgreep werd netjes vervangen.

Super snel geregeld!

Bestelde Douglas palen opgehaald in Vianen! Lagen keurig klaar op het afgesproken tijdstip!

Na lang wachten toch tevreden.

Het bestelde materiaal is netjes geleverd en voldoed aan de verwachting.

Vriendelijke chauffeur

Alles in garage gelegd keurig, goede service uiterst vriendelijke chauffeur Tim bedankt ga zo door . Met vriendelijke groet, Marcel Goyarts

Topervaring

Prijs/Kwaliteitsverhouding is sowieso al goed. Bij mij ging iets mis met de verzending (veroorzaakt door transportbedrijf): 1 pakket ontbrak. Maar dit werd snel en goed afgehandeld, waardoor ik toch op tijd met mijn klus kon beginnen.

Zeer mooi materiaal, heel vlotte service

Mooie offerte aan houten tegels, top kwaliteit, en met goede service, vlotte levering. Helemaal top!

Top product. Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Binnen een dag zelf geplaats. Het was makkelijk.

gewoon goed

gewoon goed