Alles goed verlopen.

Very good experience

No remarks! Everything was fine.

Ook al waren ze zo vroeg ze waren heel vriendelijk en behulpzaam Hoefde niet eens mee te helpen met het tillen Ik vind dit een echte goede service van hun

snel en correct

goede kwaliteit

Artikel zoals omschreven

Eenvoudig te bestellen. Snel geleverd. Artikel zoals omschreven.

top

goede service

Prettige fijne winkel

Wij zijn fijn geholpen en heel blij met onze nieuwe huiskamer deur zwart/wit . Geeft een mooie uitstraling. Zeker een aanrader om bij Homing XL te gaan shoppen met ruime keuzemogelijkheden. Fam. de Kuijer

Goed product tegen redelijke prijs

Compleet traprenovatie pakket besteld en correct geleverd

Goede service, mooi en betaalbaar product.

Goede service, mooi en betaalbaar product.

Alles netjes volgens afspraak

Alles voldoet aan de verwachtingen

Zeer goede kwaliteit

Duidelijke omschrijving, product komt overeen met de fotos. prima levering door Fa Scheur.

Goede communicatie over de levering.

Goede prijs, uitstekende service!

We hebben een tuinset besteld, nergens goedkoper te krijgen, dus een hele goede deal. Bovendien willen we hem pad later laten bezorgen, wanneer de tuin af is. Dit was geen probleem. Betere service kan niet!

Goede ervaring

Bestellen is makkelijk, werden netjes op de hoogte gehouden van de status. Verzenddatum werd doorgegeven, jammer dat die online niet aan te passen was, maar wel de tijd gehad om iets te kunnen regelen.

Prima spullen en een prima service!

Advies, bestelling en levering binnen een week, dat is top.

Snelle levering, prima kwaliteit

Duidelijke afspraken die na gekomen worden. Erg tevreden met het geleverde.

Helemaal top

Makkelijk bestellen snel geleverd

Snelle levering, hoge verzendkosten

Pvc zelfklevend voor traprenovatie gekocht. Mooi product, doet zeker aan mijn verwachtingen. Snelle levering. Wel jammer van de hoge verzendkosten. Ook voor zelf ophalen. Alleen de kleefkracht is niet zo sterk als we verwachten. Doordat het op een open trap is geplaatst, zit er beweging in de traptreden als je er op loopt. Daardoor laten de hoeken los. Na een tip te hebben gevraagd, hoe dit op te lossen. Wel snel antwoord, maar echter voor deze kit ook hoge verzendkosten. Meer dan de kit zelf. Dat is erg jammer. Kortom goede producten, snelle reacties en levering. Maar wel hoge verzendkosten. ( 30 euro voor pvc traptreden) en voor de kit 10 euro

Alles klopte bij levering

Nergens goedkoper dan hier voor een traprenovatie

Product voldoet aan de verwachtingen

Komen afspraak na.

Prima prijs kwaliteit, en goed geholpen.

Goed advies en complete levering.

Prettig kontakt en een goed advies. Complete en tijdige levering. De gratis trapspin was een fijne meevaller.

Uitstekende ervaring

Binnendeuren (Svedex) met loopslot en deurbeslag besteld. Op tijd afgeleverd door vriendelijke en behulpzame chauffeur. Goed verpakt, geen enkele beschadiging. Alles past.

Prima firma

Afspraken zijn goed nagekomen. Ook veranderingen via de mail in de order worden goed opgepakt

perfekt

prachtige hoekbank gewonnen met een winactie op facebook/instagram werd keurig thuisbezorgd na afspraak met vervoerder

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen