Heb hier al enkele keren besteld en het wordt altijd op afspraak geleverd, dus geen verrassingen!
Hoi Louis, wat fijn dat je weer bij ons een bestelling hebt gedaan. We wensen je veel plezier met de producten en bedankt voor de review! :)
Prima geholpen top
Hi Robert, bedankt voor de review! Veel plezier met de producten
Goede service snelle levering
Hey Jasper, dankjewel voor de positieve review! We hopen je snel weer terug te zien bij HomingXL :)
Goed telefonisch contact. En op het afhaal locatie goed geholpen
Hoi Sebastiaan, fijn te horen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk tot de volgende keer en bedankt voor je review ! :)
Toen ik 2 schuttingdelen bestelde kon ik nog niet aangeven wanneer ik deze zou ophalen ivm vakantie. Totaal geen probleem, je krijgt een link en kan je zelf inplannen. Super flexibel en er erg blij mee!!
Beste Hennieta, dankje voor de review! We wensen je heel veel plezier met de schutting!
Met zorg afgeleverd , op tijd en onbeschadigd. Goede kwaliteit hout.
Beste Rob, bedankt voor de review! Veel plezier met de producten :)
Wij bestelden 6 austria binnen deuren. Snelle levering, wij wonen in België. Blij verrast met de mooie kwaliteit deuren. We hebben nog deuren nodig in de toekomst en zullen zeker opnieuw via jullie bestellen.
Beste Natalie, ten eerste bedankt voor jullie bestelling bij ons. En wat fijn dat jullie blij zijn met de deuren en service. Dank voor de recensie en heel graag tot de volgende keer :)
Nergens kon ik het product binnen een normale levertijd ontvangen en toen was daar HomingXL. Goedkoper EN snel! Love it. Dank!
Hi Mandy, fijn te horen dat je tevreden bent over onze service! We wensen je veel plezier met de producten. Hopelijk tot de volgende keer bij HomingXL!
Alles netjes geleverd en mooie kwaliteit
Hoi Eric, dank voor de positieve review! Hopelijk tot de volgende keer bij HomingXL :)
Alles goed geleverd, op afgesproken tijd en in orde en dit voor een goede prijs.
Hoi Eric, goed om te horen dat je tevreden bent over de service. Veel plezier met de producten en dank voor je positieve review! Groetjes HomingXL
Goede service snelle levering
Hoi Johan, bedankt voor de positieve recensie! We wensen je veel plezier met de producten
Keurig geleverd en goede kwaliteit bankirai hout. Prima prijs kwaliteits verhouding.
Hoi Frank, fijn dat je tevreden bent met het hout. Bedankt voor je review en veel plezier ermee!
Top materiaal snelle levering aan huis dus toppy
Hi Huub, dank voor de review en goed te horen dat je enthousiast bent!
Onze tweede bestelling bij jullie en weer net als de eerste netjes behandeld en alles volgens afspraak
Wat fijn dat jullie weer bij ons een tweede bestelling hebben gedaan, bedankt daarvoor! We wensen jullie veel plezier met de producten en hopelijk tot een derde keer! :)
Zeer tevreden over de mooie Douglas houten vlonderplanken.
Hoi Renko, fijn om te horen! We wensen je veel plezier met de vlonderplanken!
Prima aankoop ervaring en goede hulp bij wat vragen over de bestelling.
Dank voor de positieve review! Veel plezier gewenst met je nieuwe producten en graag tot de volgende keer :)
Goed advies gekregen en snelle levering!
Hi Gerard, dankjewel voor de review! Hopelijk tot de volgende keer bij HomingXL
Echt een geweldige service. Door omstandigheden kom ik op de afgesproken datum mijn producten niet ophalen. De jongeman aan de lijn was uiterst vriendelijk en begripvol en regelde dat ik het die middag op kon komen halen. Top geregeld allemaal en super blij met mijn mooie tuindeur en schutting.
Hi Ellen, bedankt voor de positieve review. Goed te horen dat je je schutting zo snel kon ophalen. We wensen je er heel veel plezier mee! En graag tot de volgende keer
Mooie Bankirai vlonderplanken besteld en op bezorgen gezet. Echter; bezorger kon pas over ruim 1 week bezorgen. ik had ze juist snel nodig. Na een email en een telefoontje is het omgezet op afhalen en bezorgkosten zijn snel teruggeboekt. Het pakket lag al klaar op afgesproken afhaalmoment. Helaas 1 lengte te weinig gereed gelegd, maar die werd er snel bijgehaald. top service
Hoi Bas, dank voor de positieve reactie! Heel veel plezier met je nieuwe vlonderplanken :)
Na controle van de bestelde goederen bleek er 1 stootboord te weinig te zijn geleverd 1 telefoontje en werd opgelost helaas heeft de bezorg dienst wel erg hard met deze levering g omgegaan 2 hoeken beschadigd en scheur gelukkig kon ik er toch nog een stootboord van maken.
Hoi Wim, bedankt voor de review! Fijn dat alles snel is opgelost maar spijtig om te horen dat het stootbord beschadigd is geleverd, maar dat dit ook is opgelost. We wensen je veel plezier met je nieuwe trap!
Zeer fijn . Er word alle tijd genomen om te luisteren en een advies uit te spreken middels advies. Via een mail wissel ook heel fijn voorzien van een update schema. Mijn complimenten en ga zo door .
Hoi Rob, dank voor de positieve reactie en het compliment! We vinden het fijn om te horen dat je enthousiast bent. Graag tot de volgende keer
Meer dan heel tevreden
Hi Gaston, wat goed om te horen en bedankt voor de review! We wensen je heel veel plezier met de producten, fijne dag!
alles is goed afgehandeld kon niet beter goeie service
Beste Hans, bedankt voor de review! Graag tot de volgende keer bij HomingXL :)
Ik heb alle benodigde artikelen voor traprenovatie (2stuks) besteld. De kwaliteit daarvan is op conto van de producent; wat HomingXL daaraan toevoegt is de gunstige prijs, de snelle en goed verzorgde verzending en wat mij vooral opviel, de bereikbaarheid en uitermate meedenkende klantenservice. Tijdens de verwerking kwam ik voor mij onverwachte werkomstandigheden tegen, die na melding direkt via email werden beantwoord en met terugbellen werden verduidelijkt.
Hoi Lucas, bedankt voor de enthousiaste review! Erg leuk om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren. We hopen je snel weer te verwelkomen bij HomingXL :)
Alles zoals afgesproken geleverd. Jammer van de lange lever tijd maar dit was gecommuniceerd.
Hoi Jaap, fijn dat je tevreden bent en de communicatie goed is verlopen. Veel plezier met de producten